Suzan AŞAN
80+
- Reaksiyon skoru
- 136
AynenZaten netflix almıyorum bari sınıf arkadaşlarım kudursun
AynenZaten netflix almıyorum bari sınıf arkadaşlarım kudursun
Hocam zaten olması gerek o mesela Venezuela'da adam 2 asgari ücretini verip temel paket mi alacak?9 dolara satıyorlar temel paketi neredeyse 3 kat ucuz ABD'den yeterince fedakarlık yapmışlar bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kullanmıyorum ama kötü olmuş bir gün alırdım belki.Netflix Türkiye'de abonelik fiyatlarına %30 ila %50 arasında zamlar gelmiş durumda. Eğer bir hesap açıp fiyatlara baktığınızda
Temel paket 17,99₺ iken 26,99₺
Standart paket 26,99₺ iken 40,99₺
Özel paket 41,99₺ iken 54,99₺
olduğunu görüyorsunuz.
Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?
![]()
Netflix, Türkiye Fiyatlarına %50'ye Varan Zam Yaptı
Netflix'in Türkiye'deki abonelik paketlerine zam geldi. Kullanıcılara gönderilen e-postalar ile duyurulan zam haberi, pek çok kullanıcının tepkisini çekebilecek türden.www.webtekno.com
Bölgesel fiyatlandırma yapmadan piyasada kalabilirlerdiHocam zaten olması gerek o mesela Venezuela'da adam 2 asgari ücretini verip temel paket mi alacak?
BluTV Amazon Prime Exxen vb. hiçbiri Netlix'in yerini tutamaz bence.Daha iyi platformlar var .onlar daha ucuz ve daha güzel geliyor bana.
oha ya oha oha oha oha 40tl ne aga öğrenci için papara kullanıyordum 30tl ye 20tl ödüyordum ne gğüzel exxen 20tl netflix 20 tl diye laf ediyorduk şimdi 40tlNetflix Türkiye'de abonelik fiyatlarına %30 ila %50 arasında zamlar gelmiş durumda. Eğer bir hesap açıp fiyatlara baktığınızda
Temel paket 17,99₺ iken 26,99₺
Standart paket 26,99₺ iken 40,99₺
Özel paket 41,99₺ iken 54,99₺
olduğunu görüyorsunuz.
Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?
![]()
Netflix, Türkiye Fiyatlarına %50'ye Varan Zam Yaptı
Netflix'in Türkiye'deki abonelik paketlerine zam geldi. Kullanıcılara gönderilen e-postalar ile duyurulan zam haberi, pek çok kullanıcının tepkisini çekebilecek türden.www.webtekno.com
Bölgesel fiyatlandırma yapmasaydı bu yerlere gelemezdi (bu kadar üyesi olmazdı). Bu arada sorması ayıp Donanım Arşivi forumunda imzana neden Donanım arşivi sitesinin linkini yazdınBölgesel fiyatlandırma yapmadan piyasada kalabilirlerdiTürkiye ile Venuzuela bir değil
Konumun linki OBölgesel fiyatlandırma yapmasaydı bu yerlere gelemezdi (bu kadar üyesi olmazdı). Bu arada sorması ayıp Donanım Arşivi forumunda imzana neden Donanım arşivi sitesinin linkini yazdın![]()
Amazon Prime da içerik fazla mı? Bi de hocam benim babam 17 TL bile almıyordu bana artık 26 TL hiç almaz.çok uzun zamandır netflix kullanmıyorum. içerikleri hoşuma gitmiyor. sırf içerik fazla gözüksün diye içi boş dizi ve filmler dolu. o içi boş filmler ve dizilerde de türkiyenin en büyük isimleri oynuyor. amazon iyidir. 8 liraya 4k içerik sunuyor. dolu gözükmek için de içi boş içerikler üretmiyor en azından.
içerik daha az ama fiyatı da az. ve 4k izleyebiliyorsun. ben uzun zamandır kullanıyorum. içeriklerini beğeniyorum. internetten araştırıp bulabilirsin içerikleri.@eysis
Amazon Prime da içerik fazla mı? Bi de hocam benim babam 17 TL bile almıyordu bana artık 26 TL hiç almaz.
Amazon Prime video da içerikler güzel mi?