Netflix'e gelen Zam!

Fiyatlar böyle idi, "Standart Paket" 27.99 TL değildi. Girip baktım, zam gelmiş cidden.
Standart paket, "Özel Paket" fiyatına gelmiş durumda. Diğer aydan itibaren geçerli imiş.
1614847383392.png

9 dolara satıyorlar temel paketi neredeyse 3 kat ucuz ABD'den yeterince fedakarlık yapmışlar bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam zaten olması gerek o mesela Venezuela'da adam 2 asgari ücretini verip temel paket mi alacak?

Netflix Türkiye'de abonelik fiyatlarına %30 ila %50 arasında zamlar gelmiş durumda. Eğer bir hesap açıp fiyatlara baktığınızda

Temel paket 17,99₺ iken 26,99₺
Standart paket 26,99₺ iken 40,99₺
Özel paket 41,99₺ iken 54,99₺

olduğunu görüyorsunuz.

Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

kullanmıyorum ama kötü olmuş bir gün alırdım belki.

çok uzun zamandır netflix kullanmıyorum. içerikleri hoşuma gitmiyor. sırf içerik fazla gözüksün diye içi boş dizi ve filmler dolu. o içi boş filmler ve dizilerde de türkiyenin en büyük isimleri oynuyor. amazon iyidir. 8 liraya 4k içerik sunuyor. dolu gözükmek için de içi boş içerikler üretmiyor en azından.

Hocam zaten olması gerek o mesela Venezuela'da adam 2 asgari ücretini verip temel paket mi alacak?
Bölgesel fiyatlandırma yapmadan piyasada kalabilirlerdi :) Türkiye ile Venuzuela bir değil

Netflix Türkiye'de abonelik fiyatlarına %30 ila %50 arasında zamlar gelmiş durumda. Eğer bir hesap açıp fiyatlara baktığınızda

Temel paket 17,99₺ iken 26,99₺
Standart paket 26,99₺ iken 40,99₺
Özel paket 41,99₺ iken 54,99₺

olduğunu görüyorsunuz.

Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

oha ya oha oha oha oha 40tl ne aga öğrenci için papara kullanıyordum 30tl ye 20tl ödüyordum ne gğüzel exxen 20tl netflix 20 tl diye laf ediyorduk şimdi 40tl :(

Bölgesel fiyatlandırma yapmadan piyasada kalabilirlerdi :) Türkiye ile Venuzuela bir değil
Bölgesel fiyatlandırma yapmasaydı bu yerlere gelemezdi (bu kadar üyesi olmazdı). Bu arada sorması ayıp Donanım Arşivi forumunda imzana neden Donanım arşivi sitesinin linkini yazdın :)

Bölgesel fiyatlandırma yapmasaydı bu yerlere gelemezdi (bu kadar üyesi olmazdı). Bu arada sorması ayıp Donanım Arşivi forumunda imzana neden Donanım arşivi sitesinin linkini yazdın :)
Konumun linki O :D alınca öyle yapıştırılıyor

Baktılar exxen'i alanlar var, adamlar da zam yapsak kimse ses çıkarmaz dedi bence.

@eysis
çok uzun zamandır netflix kullanmıyorum. içerikleri hoşuma gitmiyor. sırf içerik fazla gözüksün diye içi boş dizi ve filmler dolu. o içi boş filmler ve dizilerde de türkiyenin en büyük isimleri oynuyor. amazon iyidir. 8 liraya 4k içerik sunuyor. dolu gözükmek için de içi boş içerikler üretmiyor en azından.
Amazon Prime da içerik fazla mı? Bi de hocam benim babam 17 TL bile almıyordu bana artık 26 TL hiç almaz.
Amazon Prime video da içerikler güzel mi?

@eysis
Amazon Prime da içerik fazla mı? Bi de hocam benim babam 17 TL bile almıyordu bana artık 26 TL hiç almaz.
Amazon Prime video da içerikler güzel mi?
içerik daha az ama fiyatı da az. ve 4k izleyebiliyorsun. ben uzun zamandır kullanıyorum. içeriklerini beğeniyorum. internetten araştırıp bulabilirsin içerikleri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,331
Üyeler
186,322
Son üye
EkoReis
Geri