Neler Yeni

Netflix'e gelen Zam!

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammed Yıldırım
Netflix Türkiye'de abonelik fiyatlarına %30 ila %50 arasında zamlar gelmiş durumda. Eğer bir hesap açıp fiyatlara baktığınızda

Temel paket 17,99₺ iken 26,99₺
Standart paket 26,99₺ iken 40,99₺
Özel paket 41,99₺ iken 54,99₺

olduğunu görüyorsunuz.

Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bence cidden abartı bir zam olmuş, ama doların da etkisi var. İnşallah düşer.

T.P.G.

80+ Titanium
Beni sadece dizi ilgilendiriyor. Netlixe 10 lira vermeyen bir babam var. Amazon beni tatmin eder mi diye merak ediyorum
Ne mesela
Ohoo o zaman alma. Bunlar var mesela
Ekran Alıntısı.PNG

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Netflix Türkiye'de abonelik fiyatlarına %30 ila %50 arasında zamlar gelmiş durumda. Eğer bir hesap açıp fiyatlara baktığınızda

Temel paket 17,99₺ iken 26,99₺
Standart paket 26,99₺ iken 40,99₺
Özel paket 41,99₺ iken 54,99₺

olduğunu görüyorsunuz.

Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Amazon Prime
Twitch Prime
Video Prime
Prime Gaming
8TL Fiyat Performans Canavarı :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Berk
Reddit
u/xeonwastakenwastaken
Amazon Prime
Twitch Prime
Video Prime
Prime Gaming
8TL Fiyat Performans Canavarı :D
:D bende şahsen Amazon'u tercih ederim. Adamlar 1 dolara üyelik alıyor diye isyan etti ama Amazon adamlığını yaptı

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@eysis Bi de ikinci sorum şu:
Ben bu platformları ingilizce öğrenmek için almayı düşünüyorum. Netflix'teki gibi İngilizce altyazı, Türkçe dublaj var mı ya da sadece İngilizce Türkçe altyazı?
Var tabi ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onları ben de sevmiyorum. Sorum şu:
Hani netflix yapımları vardır. Bi de başka yapımları alır. O yapımlar netflixte çokça var. Amazonda var mı?
Hocam bi de ben ingilizce öğrenmek için almayı düşnüyorum. İngilizce altyazı Türkçe dublaj veya Türkçe İngilizce altyazı gibi seçenekleri var mı?

Asıl sorumu kaçırmışsınız:
Hani netflix yapımları vardır. Bi de başka yapımları alır. O yapımlar netflixte çokça var. Amazonda var mı?
Hocam bi de ben ingilizce öğrenmek için almayı düşnüyorum. İngilizce altyazı Türkçe dublaj veya Türkçe İngilizce altyazı gibi seçenekleri var mı?
Örnek verdim mesala Prison Break. Amazon yapımları var ayrı yapımlar da var. ;)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Var tabi ki.

Örnek verdim mesala Prison Break. Amazon yapımları var ayrı yapımlar da var. ;)
İçerikleri sanki 30 yaş üstüne hitap ediyor gibi. Yani sanki çok sıkıcıymış gibi. Çoğunluk öyle mi? Yanii ücreti düşünmeden verdiğim para değmedi veya keşke almasaymışım der miyim?

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İçerikleri sanki 30 yaş üstüne hitap ediyor gibi. Yani sanki çok sıkıcıymış gibi. Çoğunluk öyle mi? Yanii ücreti düşünmeden verdiğim para değmedi veya keşke almasaymışım der miyim?
Tamamen sana kalmış bir durum. Ben twitch abonelik için Prison Break, Mr.Bean için alıyorum. Yani içeriklere bak, deneme süresi vardı galiba onu kullan.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
9 dolara satıyorlar temel paketi neredeyse 3 kat ucuz ABD'den yeterince fedakarlık yapmışlar bence
İsterlerse ABD'deki gibi satsınlar ama sonra Türkiye neden netflix almıyor diye ağlarlar. Türkiyede 3 milyondan fazla aboneleri var.

Tamamen sana kalmış bir durum. Ben twitch abonelik için Prison Break, Mr.Bean için alıyorum. Yani içeriklere bak, deneme süresi vardı galiba onu kullan.
Sırf beleş kargo için bile alınır ama Netflix'in yeri ayrı. Amazon prime aldığında, Prime Gaming, Prime video, Ücretsiz kargo ve hızlı kargo sadece 8 tl çok fazla ucuz.

Anlaşılan Netflix kendi ayağına kurşun sıkmış. Üyelik iptal ediyorum. Keyifleri bilir. Zaten çok da aman aman bağımlısı değilim. Tam bir diziyi beğendim diyorum hoop oradan bir eşcinsellik fırlıyor dizi berbat oluyor. Neredeyse Netflix'in kendi yapımlarının hepsi eşcinsellik üzerine. Eşcinsellik içermeyen dizi bulmak da zorlaşıyor böyle olunca. Malesef boğazına kadar eşcinselliğe batmış Netflix, bir de zam yapıyorsa kendilerinin olsun diyorum.
Hoop orada duracan. Netflix Eşcinselliğe bayılır hiç olurmu eşcinsel olmayan dizi. Koymak için okadar uğraşıyorlar ki dizi saçma sapan oluyor. En son izlediğim Family Bussinesda da vardı. Malesef herkese bu fikri aşılıyorlar.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,967
Üyeler
164,757
Son üye
alperenberat
Top Bottom