4k ekran yok ki.içerik daha az ama fiyatı da az. ve 4k izleyebiliyorsun. ben uzun zamandır kullanıyorum. içeriklerini beğeniyorum. internetten araştırıp bulabilirsin içerikleri.
Papara ile 17 TL ye bile Netflix almak %80 imkansız.Şansımı denemeden önce babam üstünde Amazon u öğreneyim.İçerikler az ama çok kaliteli.
Amazon'un avantajları;4k ekran yok ki.
Papara ile 17 TL ye Netflix almak %80 imkansız.
Neyse efenim neden Netflixi beğenmiyorsunuz. Sadece Netflix original değil diğer tüm yapımların çoğu Netflix bünyesinde. Amazon da sadece kendi yapılarının yanında diğer tüm film ve diziler var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Papara ile 17 TL ye bile Netflix almak %80 imkansız.Şansımı denemeden önce babam üstünde Amazon u öğreneyim.
Neyse efenim neden Netflixi beğenmiyorsunuz. Sadece Netflix original değil diğer tüm yapımların çoğu Netflix bünyesinde. Amazon da sadece kendi yapılarının yanında diğer tüm film ve diziler var mı?
netflixin türk sinemasının en büyük isimleri alıp saçma sapan içi boş, sırf orada gözüksün diye çektiği, içerik olarak sıfır içeriklerini görmeyi sevmiyorum. zaten amazon prime sahibiyim. aynı zamanda tivibu kullanıyorum. netflix alana kadar blutv alırım. yıllık 120 lira. netflixde 4k içerik izleyebilmek için aylık 55 lira vermem.4k ekran yok ki.
Amazon Prime'da bildiğim tek dizi The Boys diğer dizilerin adını bile duymadım denebilir.4k ekran yok ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Papara ile 17 TL ye bile Netflix almak %80 imkansız.Şansımı denemeden önce babam üstünde Amazon u öğreneyim.
Onları ben de sevmiyorum. Sorum şu:netflixin türk sinemasının en büyük isimleri alıp saçma sapan içi boş, sırf orada gözüksün diye çektiği, içerik olarak sıfır içeriklerini görmeyi sevmiyorum. zaten amazon prime sahibiyim. aynı zamanda tivibu kullanıyorum. netflix alana kadar blutv alırım. yıllık 120 lira. netflixde 4k içerik izleyebilmek için aylık 55 lira vermem.
Asıl sorumu kaçırmışsınız:Amazon'un avantajları;
Netflix alırsam arkadaşlarla toplanıp alırım, tek başıma almak mantıksız çünkü.
- Prime sayesinde istediğin yayıncıya abone olabiliyorsun.
- Güzel diziler var. (Prison Break'in olması benim için yeterli.)
Az önce vpn le Singapur fiyatlarına baktım temel plan 12 dolar.netflixin türk sinemasının en büyük isimleri alıp saçma sapan içi boş, sırf orada gözüksün diye çektiği, içerik olarak sıfır içeriklerini görmeyi sevmiyorum. zaten amazon prime sahibiyim. aynı zamanda tivibu kullanıyorum. netflix alana kadar blutv alırım. yıllık 120 lira. netflixde 4k içerik izleyebilmek için aylık 55 lira vermem.
Adamların 210 milyon abonesi var daha ne kadar kazanacaklarHaklılar yapsınlar zam para kazanamazlar yoksa
Bedavaya veriyorlardı resmen şuanki ücretler makulAdamların 210 milyon abonesi var daha ne kadar kazanacaklar
Aynen bedava knkBedavaya veriyorlardı resmen şuanki ücretler makul