İphone 7 Alınır mı?

hankSchrader

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
238
arkadaşlar selam babama telefon alıcaz ancak kararsız kaldık şimdi babam asla oyun oynamaz gün içinde sürekli çalısır sadece telefonla konusur sosyal medya ıcın sadece aksamları bakar vede sadece facebook dedıgım gıbı yoğun ısı oldugu ıcın cogunlukla konusma yapar bazen de ıs ıcın watsap onun dısında aksamları facebook mesenger felan aslında 3500 bandında en ıyı telfon bu bırde sız degerlı forum uyelerıne sormak ıstedım cevaplarsanız sevınırım (bu arada babamın eskı telefonu ıphone 5 oldugu ıcın ıphone alıstı ama sız onerırsenız sevınırım androıd de olur bı sekılde alısacaktır)

arkadaşlar selam babama telefon alıcaz ancak kararsız kaldık şimdi babam asla oyun oynamaz gün içinde sürekli çalısır sadece telefonla konusur sosyal medya ıcın sadece aksamları bakar vede sadece facebook dedıgım gıbı yoğun ısı oldugu ıcın cogunlukla konusma yapar bazen de ıs ıcın watsap onun dısında aksamları facebook mesenger felan aslında 3500 bandında en ıyı telfon bu bırde sız degerlı forum uyelerıne sormak ıstedım cevaplarsanız sevınırım (bu arada babamın eskı telefonu ıphone 5 oldugu ıcın ıphone alıstı ama sız onerırsenız sevınırım androıd de olur bı sekılde alısacaktır)
Xiaomi redmi note 8 pro ya bakmanizi tavsiye ederim iphone 7 den daha güçlü bir telefon ve daha uzun süre kullanabilecektir ama babanizin kullanimi olarak iphone 7 daha mantıklı geliyor fakat iphone 7 eski bir telefon alabilirseniz ikinci el iphone 8 bakın derim veya android telefonlar a o fiyata daha iyi android telefonlar var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kısacası iphone 7 tercihim olmazdi benim eski bir telefon.

Biraz eski kaldı bence de.O fiyat bandında güzel Android telefonlar var bakmanı tavsiye ederim.

Alınmaz. Çok eski telefon artık. Ben de applecıyım fakat bütçe olmadığı için note 8 pro aldım. Apple alıcaksan şu an en mantıklı model iPhone 11. Ama anlaşılan o kadar bütçen yok. Kullandığım cihazı tavsiye edebilirim.

Alınmaz. Çok eski telefon artık. Ben de applecıyım fakat bütçe olmadığı için note 8 pro aldım. Apple alıcaksan şu an en mantıklı model iPhone 11. Ama anlaşılan o kadar bütçen yok. Kullandığım cihazı tavsiye edebilirim.
haklısınız ancak benım babam ıphone cok alıstıgı ıcın mesela kendısı mesaj yazmıyor konusarak yazdırıyoro yuzden babam da ıphone 7 ısrar edıyo bılmıyorum hayırlısı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,350
Üyeler
188,083
Son üye
Jayzima
Geri