Valorant hesap alırken dolandırıldım

ALiveTR

80+
Reaksiyon skoru
41
Merhaba valorant hesap alırken 300 tl dolandırıldım dolandıran kişinin instagram adresi valoranthizlisatis elimde dolandırdığına dahil ss ler var para yolladığıma dahilde ss ler var 18 yaşımdan küçüğüm bu parayı nasıl geri alabilirim

Detaylı anlatır mısın?

Merhaba valorant hesap alırken 300 TL dolandırıldım dolandıran kişinin instagram adresi valoranthizlisatis elimde dolandırdığına dahil ss ler var para yolladığıma dahilde ss ler var 18 yaşımdan küçüğüm bu parayı nasıl geri alabilirim
Yüksek ihtimal alamazsın. Polise gidersin ama onlar da çok takmaz. Karakolda tanıdığın yoksa.

siber suçlara şikayet et

Merhaba valorant hesap alırken 300 TL dolandırıldım dolandıran kişinin instagram adresi valoranthizlisatis elimde dolandırdığına dahil ss ler var para yolladığıma dahilde ss ler var 18 yaşımdan küçüğüm bu parayı nasıl geri alabilirim
Biraz zor. Oyunda hesap alıp satmak yasak zaten riotun yapabileceği bir şey yok. Polise başvurabilirsin ve ya mahkemeye.

Parayı alman çok zor gibi hesap alıp satmak zaten yasak bir şey ve saçma buluyorum o parayla skin alsan hesabı baştan kassan çok daha eğlenceli be dostum

Uygunsuz dil
Ben 1 ay önce falan hesap alım-satımı için bilgi almak isteyen arkadaşlara karşı çıktığımda herkes karşı çıkmıştı bana, alın size örnekleri 2 IQ insanlar sizi.

hiç valorant oynamadım da valorant ücretsiz değilmiydi ya? skinli hesap falan mı bu 300tl?

300 tane hesap satış kaydı vardı öne çıkarılanlarına baktım doğruydu 3 tane öne çıkarılan hesap satış kaydı vardı ve 3 tanesi full çizgi çizgiydi bende güvendim bu kadar işsiz olucağını bilemiyordum

Çok geçmiş olsun. Parayı alabileceğini sanmıyorum. Ama aklımda tek soru nasıl dolandırıldın?

Ben 1 ay önce falan hesap alım-satımı için bilgi almak isteyen arkadaşlara karşı çıktığımda herkes karşı çıkmıştı bana, alın size örnekleri 2 IQ insanlar sizi.
Uyarı yersin bu tavrın ile. Ben de hesap alımına karşıyım LoL felan da dahil. Elosu düşük olup yüksek ligli hesap olunca sürekli feedleyip biktiriyorlar.

Alım satım zaten yasak.
Bu işini görür:
1614859019606.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,404
Üyeler
192,708
Son üye
Sarius