Merhaba valorant hesap alırken 300 tl dolandırıldım dolandıran kişinin instagram adresi valoranthizlisatis elimde dolandırdığına dahil ss ler var para yolladığıma dahilde ss ler var 18 yaşımdan küçüğüm bu parayı nasıl geri alabilirim
Yüksek ihtimal alamazsın. Polise gidersin ama onlar da çok takmaz. Karakolda tanıdığın yoksa.Merhaba valorant hesap alırken 300 TL dolandırıldım dolandıran kişinin instagram adresi valoranthizlisatis elimde dolandırdığına dahil ss ler var para yolladığıma dahilde ss ler var 18 yaşımdan küçüğüm bu parayı nasıl geri alabilirim
Biraz zor. Oyunda hesap alıp satmak yasak zaten riotun yapabileceği bir şey yok. Polise başvurabilirsin ve ya mahkemeye.Merhaba valorant hesap alırken 300 TL dolandırıldım dolandıran kişinin instagram adresi valoranthizlisatis elimde dolandırdığına dahil ss ler var para yolladığıma dahilde ss ler var 18 yaşımdan küçüğüm bu parayı nasıl geri alabilirim
Uyarı yersin bu tavrın ile. Ben de hesap alımına karşıyım LoL felan da dahil. Elosu düşük olup yüksek ligli hesap olunca sürekli feedleyip biktiriyorlar.Ben 1 ay önce falan hesap alım-satımı için bilgi almak isteyen arkadaşlara karşı çıktığımda herkes karşı çıkmıştı bana, alın size örnekleri 2 IQ insanlar sizi.