Nasıl banlanıyorsunuz? Yanii banlanma der iken neyi kastediyorsunuz?kuzene de aldırdım bakalım ne olacak yüzde 90 banlancaz ama yapacak bir şey yok![]()
Nasıl banlanıyorsunuz? Yanii banlanma der iken neyi kastediyorsunuz?kuzene de aldırdım bakalım ne olacak yüzde 90 banlancaz ama yapacak bir şey yok![]()
teşekkür ederim R5 3500X var ama ileride 5600X e geçmeyi düşünüyorumhayırlı olsun hangi işlemci ile kullanmayı düşünüyorsunuz
2K'da mı kullanacaksınız?teşekkür ederim R5 3500X var ama ileride 5600X e geçmeyi düşünüyorum
1080P ama en yakın zamanda 5600X e geçicem anakart ve işlemciyi satıp idarelik 3500X ile kullanıcam2K'da mı kullanacaksınız?
Benim elim varmazdı 2060S-2070 gücündeki karta 5700 TL vermeye ama bu zamana göre düşünürsek fiyat iyi. Hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Biraz korkarakta almış olsam artık aldım umarım başına bir şey gelmeden teslim olur
bu arada toplam 5680 TL Tuttu
kart açık mı diye sanırım kontrol etmek maksadıyla 0.08 Kuruş çekti parayı kargoya verildikten sonra çeker diye tahmin ediyorum
Amazon | GIGABYTE NVIDIA GeForce RTX3060搭載 グラフィックボード GDDR6 12GB 【国内正規代理店品】 GV-N3060GAMING OC-12GD | 日本ギガバイト | グラフィックボード 通販
GIGABYTE NVIDIA GeForce RTX3060搭載 グラフィックボード GDDR6 12GB 【国内正規代理店品】 GV-N3060GAMING OC-12GDがグラフィックボードストアでいつでもお買い得。当日お急ぎ便対象商品は、当日お届け可能です。アマゾン配送商品は、通常配送無料(一部除く)。www.amazon.co.jp
almak isteyen olursa diye linkini bıraktım
Ben olsam satardım6K ye RX 5600 XT mi satıp alayım mı? Risk falan var mıdır?
Ben banggood'dan klavye istemiştim bundan 3 yıl önce, tam 7 günde Çin'den geldi. İmkansız değil aslında fakat belli olmaz hocam. Gecike de bilir.valla kapanmaz inşallah alanlar olmuş bazlılarının eline geçmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamamdır , 5 günde geleceğini vaat ediyor nasıl 5 günde gelebilir ki anlamıyorum
Nerde?Dün akşam asus tuf x3 3060ti 4800tl'ye düştü (kargo vergi dahil)
Ama aldığınız fiyatta güzel
sağolun hocam satmayı düşünmüyorum ya kullanıcamBenim elim varmazdı 2060S-2070 gücündeki karta 5700 TL vermeye ama bu zamana göre düşünürsek fiyat iyi. Hayırlı olsun
Ben olsam satardım
biz banı yedik bilesağolun hocam satmayı düşünmüyorum ya kullanıcam