Monitor Gecikme Süreleri

ibobaran6333

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
432
Merhaba arkadaşlar ben aoc 24g2u alamyı düşünüyodum ama bu panel olayı kafamı aşşırı derecede yordu ben rekabetçi oyunlar oynuyorum r6 cs cod gibi ve gerçekten iyi bir yerlere gelmek istiyorum profesyonel ce oynamak istiyorum ve alcağım monitor 6 7ms lere kadar çıkıyomus ama va ve tn paneller de daha az çıkıyomus ama renkler daha solukmus falan gerçekten basım ağrıdı dedigim gibi profesyonel oyun açısından hangi paneli tercih etmeliyim yoksa arada çok fark yokmu o ms lerin yanı dedigim gibi yardımcı olursanız sevinirim

kanka ıps ekran renkleri nerden bakarsan bak aynı renk gösterir hani güneş vursa veya pc ye alttan baksan bişey olmaz.
1ms ye gayet iyi fiyat perf monitorler var onlardan alabilirsin bence

IPS panel renk doygunluğu anlamında daha iyidir. "VA panellerin gecikme süreleri daha az" efsanesi de sona erdi. Monitör güzel aslında hem de 1 ms. Onu kim demişse güzel sallamış. Malum kullanmayıp yorum yapıyor herkes. Kedi uzanamadığı ciğere pislik mi dermiş ne dermiş...

Merhaba arkadaşlar ben aoc 24g2u alamyı düşünüyodum ama bu panel olayı kafamı aşşırı derecede yordu ben rekabetçi oyunlar oynuyorum r6 cs cod gibi ve gerçekten iyi bir yerlere gelmek istiyorum profesyonel ce oynamak istiyorum ve alcağım monitor 6 7ms lere kadar çıkıyomus ama va ve tn paneller de daha az çıkıyomus ama renkler daha solukmus falan gerçekten basım ağrıdı dedigim gibi profesyonel oyun açısından hangi paneli tercih etmeliyim yoksa arada çok fark yokmu o ms lerin yanı dedigim gibi yardımcı olursanız sevinirim
Kardeşim panel olarak VA panel al. VA panel IPS ve TN panelin tam ortası diyebiliriz. IPS kadar pahalı değildir. Ama IPS gibi güzel doğru renk veril. Ayrıca VA panel gibi tepki süreleri düşüktür. Çoğu profosyonel oyuncu monitörleri VA panel kullanıyor. F/P deyebiliriz.

Kardeşim panel olarak VA panel al. VA panel IPS ve TN panelin tam ortası diyebiliriz. IPS kadar pahalı değildir. Ama IPS gibi güzel doğru renk veril. Ayrıca VA panel gibi tepki süreleri düşüktür. Çoğu profosyonel oyuncu monitörleri VA panel kullanıyor. F/P deyebiliriz.
IPS panel renk doygunluğu anlamında daha iyidir. "VA panellerin gecikme süreleri daha az" efsanesi de sona erdi. Monitör güzel aslında hem de 1 ms. Onu kim demişse güzel sallamış. Malum kullanmayıp yorum yapıyor herkes. Kedi uzanamadığı ciğere pislik mi dermiş ne dermiş...

kanka ıps ekran renkleri nerden bakarsan bak aynı renk gösterir hani güneş vursa veya PC ye alttan baksan bişey olmaz.
1ms ye gayet iyi fiyat perf monitorler var onlardan alabilirsin bence
knk 1ms de normal renklerde 7 8ms ye kadar çıkıyomus ondan dolayı yanı tereddüt ettim

Yenileme : 144 Hz
Tepki : 1 Ms
Panel : IPS

önerdigiin va panel bi monitor varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yenileme : 144 Hz
Tepki : 1 Ms
Panel : IPS
evet biliyorum ama o griden griye gecis suresiymiş normal renklerde 7 8 e kadar cıkabiliyomus tn de bu daha düşükmüş onda sordum

güzelmişte düz ü yokmu curved sevmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Samsung olan monitör şu an F/P olarak çok iyi.
O monitörü Samsung'un sitesinden alırsan,
Steam'de 150 TL'lik Mount and Blade: BannerLord oyununu hediye ediyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,092
Üyeler
188,876
Son üye
Toeman
Geri