Monitor Gecikme Süreleri

Pardon ne şekilde gördün ? Haddini aşma. Ben gayet güzel okudum. Her yere atlama bence. Piyasadaki 1 ms monitörler GTG değil alınmaz falan. Önce bir araştır o modeli. Bana attığın linklerde hiçbirşey yok hocam. Devam et.
Daha önce de şu şekilde gördüm adam konusunda bahsetmiş fakat sen orayı okumadan o konuda bilgi veriyorsun. Daha az önce yine gördüm bu konuda adam alış amacım oyun demiş siz dile getirmemişti demişsiniz bundan önce bu tür şeylerinizi gördüm ve az önce bana da aynı şeyi yaptınız okudum diyorsunuz fakat zaten anlattığım şeyleri saçma bulup ironi adı altında soruyorsunuz. Ben her yere atlamıyorum güzelce bilgi veriyorum. Ben piyasadaki IPS'ler hakkında 1 ms mprt olduklarını gtg olmadıklarını söyledim alınmaz demedim ve güzelce açıkladım farklarını. Gelip bana önce bir o modeli araştır diyor hâlâ beni kötülüyorsun. Ben zaten araştırdım ve güzelce bilgilendirdim adamı. Bana attığın linklerde hiçbir şey yok diyorsun adamların kendi sitesini attım. Hâlâ alttan alttan bana laf sokmaya çalışıyorsun.

Daha önce de şu şekilde gördüm adam konusunda bahsetmiş fakat sen orayı okumadan o konuda bilgi veriyorsun. Daha az önce yine gördüm bu konuda adam alış amacım oyun demiş siz dile getirmemişti demişsiniz bundan önce bu tür şeylerinizi gördüm ve az önce bana da aynı şeyi yaptınız okudum diyorsunuz fakat zaten anlattığım şeyleri saçma bulup ironi adı altında soruyorsunuz. Ben her yere atlamıyorum güzelce bilgi veriyorum. Ben piyasadaki IPS'ler hakkında 1 ms mprt olduklarını gtg olmadıklarını söyledim alınmaz demedim ve güzelce açıkladım farklarını. Gelip bana önce bir o modeli araştır diyor hâlâ beni kötülüyorsun. Ben zaten araştırdım ve güzelce bilgilendirdim adamı. Bana attığın linklerde hiçbir şey yok diyorsun adamların kendi sitesini attım. Hâlâ alttan alttan bana laf sokmaya çalışıyorsun.
🎚

Öncelik olarak şunu söyleyeyim 1 MS MPRT VA panel bir monitöre sahibim. Özellikle koyu tondaki renklerde ghosting sorunu var. Öyle yazana bakıp 1 MS ile ghosting olmaz ya da 4 MS'de ghosting olur tarzı ilginç tabirler kullanmayın.

Size gelecek olursak, ben 144 Hz IPS bir monitör almanızı öneririm. Gözünüz de keyfiniz de yerinde olsun. Ben de sizin gibi bu düşünce de kalmıştım. Technopat olsun Reddit olsun çeşitli Türk ve Yabancı forumlarda gezdim genel olarak bu bilgilere ulaştım. Bütün bu özellikleri düşünüp 144 Hz IPS almayı tercih ettim. Araştırmalarım sonucu ASUS VP249QGR monitörünü buldum, en F/P ve işini karşılayan bir monitör. Satın aldım neredeyse 4 haftadır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. G-Sync'de destekliyor. AOC 24G2U'da gayet güzel bir monitör. ASUS ile tamamen aynı monitörler tek fark AOC pivot özelliğe sahip yani her yere dönüyor, dik bile kullanabiliyorsunuz. Bunun için fazladan 300 TL verip vermemek size kalmış. Ben değmeyeceğini düşündüm ve ASUS aldım gayet memnunum. DP kablosu ile G-Sync 144 Hz güzel bir deneyim alıyorum. ELMB özelliği ile neredeyse Motion Blur kayboluyor. 1 ms kalitesini hissediyorsunuz. Bu fiyata çıkmışken TN ya da VA almanızı önermem. Fakat 7/24 oynayacağım derseniz renkten feragat edip daha iyi monitörler almak daha mantıklı olur 24g2u fiyatına 165 ms 0.5 ms TN paneller var.
gerçekten çok saol aşırı güzel bi açıklama olmus kararımı verdim ya aoc veya asus alcam ıps panel peki senın aldıgın monıtorde dp kablosu çıkıyormu

Merhaba arkadaşlar ben aoc 24g2u alamyı düşünüyodum ama bu panel olayı kafamı aşşırı derecede yordu ben rekabetçi oyunlar oynuyorum r6 cs cod gibi ve gerçekten iyi bir yerlere gelmek istiyorum profesyonel ce oynamak istiyorum ve alcağım monitor 6 7ms lere kadar çıkıyomus ama va ve tn paneller de daha az çıkıyomus ama renkler daha solukmus falan gerçekten basım ağrıdı dedigim gibi profesyonel oyun açısından hangi paneli tercih etmeliyim yoksa arada çok fark yokmu o ms lerin yanı dedigim gibi yardımcı olursanız sevinirim

Selamlar Hocam ;

Aoc kesinlikle alabilirsin ben Aoc 144 hz monitor aldım ve gayet memnun kaldım

Şöyle söylemek gerekirse oyun oynamak için en iyi panel VA panel bunu Abdullah abi bile söyledi o söylediyse doğrudur zaten. Ayriyetten profesyonel oynamak istersen kesinlikle 144 hz lazım düşmanı daha erken vurabilmek için. Umarım istediğin monitörü alabilirsin.

Şöyle söylemek gerekirse oyun oynamak için en iyi panel VA panel bunu Abdullah abi bile söyledi o söylediyse doğrudur zaten. Ayriyetten profesyonel oynamak istersen kesinlikle 144 hz lazım düşmanı daha erken vurabilmek için. Umarım istediğin monitörü alabilirsin.
önerdigin curved olmayan va panel monitor varmı

profesyonelsen tn al değilsen alma va veya ips bak bütcen varsa ips al yoksa va ya yönel
profesyonel oyuncu olduğunda tn alırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,556
Üyeler
188,952
Son üye
magdurbiri
Geri