Amazon JP Den Gigabyte RTX 3060 Aldım !!!

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok iyi fiyata almışsın ama darboğaz yapıcak 3500x le 3060 olmamış
En yakın zamanda değiştiricem zaten geçici olarak 3500X ile kullanıcam sonra 5600X B550M S2H

valla haklısın biz tekte açtık seninkini neden 9 kere reddettiler anlamış değilim

:D Teşekkür ederim dostum
Ban yediğinde ne yaparak açtırıyosun hesabını hocam bende 2060 almayı planlıyorum da 3500 TL filan.

Evet hocam

UK de bı ara 4400 e vardı artık yok 👍
Vergiye filan nerden bakıyoruz alırken ?

valla kapanmaz inşallah alanlar olmuş bazlılarının eline geçmiş

tamamdır , 5 günde geleceğini vaat ediyor nasıl 5 günde gelebilir ki anlamıyorum
eline ulaşınca yazarsan iyi olur

Sadece 1 yeniniz gidiyor ama hesabı actirabilirsiniz benim 10 dk içinde açıldı @Dambıldor unda açıldı ama @xSkynel in 9 kere denemesine rağmen açılmadi

Kullanmak

Hayır iptal olmadı siparişim onaylandı bile yarın kargoya verilicek
Neden banlanıyorsunuz bide nasıl açtırıyosunuz ban yerse eğer hesap ?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Biraz korkarakta almış olsam artık aldım umarım başına bir şey gelmeden teslim olur

bu arada toplam 5650 TL Tuttu

kart açık mı diye sanırım kontrol etmek maksadıyla 0.08 Kuruş çekti parayı kargoya verildikten sonra çeker diye tahmin ediyorum

almak isteyen olursa diye linkini bıraktım

edit hesabım bloklandı sonra onlara ulaştım ve hesabımı 10 dakika içinde tekrar açtılar şuanlık bi sıkıntı yok
Alıntıyı görüntüle
agaaa bu gün baktım ilanlara akşam vakti yoktu benim için seri üzgün

Ban yediğinde ne yaparak açtırıyosun hesabını hocam bende 2060 almayı planlıyorum da 3500 TL filan.

Vergiye filan nerden bakıyoruz alırken ?
Hocam sana banlandiktan sonra giriş yapmaya çalışırken bı form gibi bir şey veriyor adres tel no kartının son 4 hanesi vb istiyor onları veriyorsun ve açılıyor

4400'e aldım ben palit versiyonunu

Hocam sana banlandiktan sonra giriş yapmaya çalışırken bı form gibi bir şey veriyor adres tel no kartının son 4 hanesi vb istiyor onları veriyorsun ve açılıyor
Peki hocam ne zaman gelir vs vergi hepsi dahil mi koyuyolar satışa yoksa sadece ekran fiyatımı oluyor satışda ? ona göre alıcağım bende rx 570 ekran kartımı satıp .

Güvenilir mi ya sence kırık filan gelmesinden çok korkuyorum geri göndermesi başa bela oluyor çünkü.

Peki hocam ne zaman gelir vs vergi hepsi dahil mi koyuyolar satışa yoksa sadece ekran fiyatımı oluyor satışda ? ona göre alıcağım bende rx 570 ekran kartımı satıp .

Güvenilir mi ya sence kırık filan gelmesinden çok korkuyorum geri göndermesi başa bela oluyor çünkü.
Amazon hocam babandan bile daha çok güvenebilirsin de kargo da belki sıkıntı olabilir ama hiç sanmıyorum vergiyide ödeme ekranında ödüyorsun , ne ödersen o başka vergi yok

Babamdan kredi kartını falan aldım ama hiçbir şekilde alınmıyor

Ekler

• 151898F8-CDE6-4556-93DB-F66C0237C61E.jpeg
    151898F8-CDE6-4556-93DB-F66C0237C61E.jpeg
    255.6 KB · Hit: 75
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,113
Üyeler
187,931