Gigabyte 1660 superr

Siz sanırım anlamıyorsunuz. Stoklar kısa sürede düzelemeyecek diyorum mining bitse bile. Çok uzun sürer diyorum. Bekleyebilirseniz o döneme kadar yeni kartlar çıkacak, eskisi 2. el olarak satılır ancak. Sıfır olarak zaten bulamayacaksınız bu kartları.
Ben kısa sürede düzelecek demedim zaten, dediysem atabilirsiniz. Ayrıca ne zaman düzeleceğini bilemezsiniz, tabii geleceği görme yeteneğiniz yoksa.

Beyler kavga etmenize gerek yok.
Kavga yok dostum, bilgi vermeye çalışıyorum. Bana biraz anlayışı kıt demek istiyor ama kendi anlayamadı bir türlü. Sıfırı üretimden kalkacağı için olmayacak zaten piyasada.

Ben kısa sürede düzelecek demedim zaten, dediysem atabilirsiniz. Ayrıca ne zaman düzeleceğini bilemezsiniz, tabii geleceği görme yeteneğiniz yoksa.
Kısa sürede düzelirse bulabilirsiniz, burada hem fikiriz. Ancak kısa süreceğe malesef benzemiyor bu sefer uzun sürecek gibi.

En kötü 1660S modeli Super OC Gigabyte. 80+ derecelere %85 fan hızı ve üzerinde ulaşabiliyor. Soğutması da bu:
1614898696263.png

Örnek olsun diye sapphire 5500XT Pulse soğutması:
1614898736037.png

Kısa sürede düzelirse bulabilirsiniz, burada hem fikiriz. Ancak kısa süreceğe malesef benzemiyor bu sefer uzun sürecek gibi.
En kötü ps4 alip özellerini bitiririm eninde sonunda stok gelir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En kötü 1660S modeli Super OC Gigabyte. 80+ derecelere %85 fan hızı ve üzerinde ulaşabiliyor. Soğutması da bu:
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Çoğu kizdan güzel ama ıçi kötümü :(

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Mimar burada 1 bakır boru kullanarak neyi hedeflemiş anlamadım zaten ama yorumlardaki şikayetler fazlasıyla yeterliydi soğutması hakkında fikir vermeye. Servis de geri çevirmiş hep, şikayetler havada kalmış iade de edemiyorlar. Gigabyte napmış böyle anlamadım gitti.
Benim kullandığım kart ise tam aksi harika soğutması var.

Stoklar düzgünken aynı fiyatlara INNO3D veya Palit satılıyordu, onların iç ünitesi buna oranla daha iyiydi diye hatırlıyorum ki sıcaklık testlerinde de gayet başarılıydılar. Onları tercih edebilirsiniz.

Stoklar düzgünken aynı fiyatlara INNO3D veya Palit satılıyordu, onların iç ünitesi buna oranla daha iyiydi diye hatırlıyorum ki sıcaklık testlerinde de gayet başarılıydılar. Onları tercih edebilirsiniz.
Gigabyte alıyorsan zaten Gaming OC veya Aorus (master gibi tepe modelleri de var ama rtx 3000 serisinde) alınmalı. Yoksa geri kalanın soğutması biraz rezalet kalıyor.
Asus'un çoğu modeli gayet iyi, en az 2 fanlı olanı yeterli oluyor.
MSI ventus uzak durun, Gaming modellere bakın. Tabii pahalı olur.
İnno3D veya Palit veya Galax bakabilirsiniz. Yorumlara dikkat edin, gerekirse model numarasından aratıp soğutma bloğunda kaç adet bakır borusu var inceleyin kendi sitelerinden. Yorumlara bakın soğutmadan şikayet eden var mı diye. Modeline göre farklılık gösterebilir. O yüzden dikkat edin soğutmaya.

Ventus'la ROG Strix'i karşılaştırmaki ROG Strix'e ayıp olur :D ROG Strix ile Gaming X'i karşılaştırabilirsiniz. Gaming X soracak olursanız ben kullanıyorum ve soğutmasından memnun değilim, önermem.

Geri