Görüşürüz GeForce Now

Reaksiyon skoru
10
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere aylık GeForce Now fiyatı 75 TL oldu. Bunu hangi akla hizmet böyle yaptılar bilmiyorum açıkçası. Avrupa sunucusu bana daha makül geldi.

50 olsaydı bare

20 TL'den daha az bir fark var. Açıkçası ben de 49.90 TL ilk 3 ay da 120 TL tarzı bir fiyat bekliyordum. Bir de onların tarafından düşünün 10 Dolar/8.5 Euro gibi bir şey.

Napalım hocam iki dakika NVIDIA'yı arayıp indirin lan şunu mu diyeyim 😁

Çoğu kişi 50 TL bekliyordu. Fakat şu 3 aylık lansman özel paketleri bittikten sonra Turkcell altyapısı ile olduğu için telefon faturasına ödeme sistemi olur mesela daha ucuz yaparlar. Yani talep çokluğunun farkına varırlar ise fiyatları düşebilir.

Görüşürüz :D ?

Bence fiyatı düşürürler.

Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere aylık GeForce Now fiyatı 75 TL oldu. Bunu hangi akla hizmet böyle yaptılar bilmiyorum açıkçası. Avrupa sunucusu bana daha makül geldi.
ufak ping farkından dolayı 20TL fazla para vermek çok mantıklı değil bence. 20TL daha az para verip avrupa sunucusularını tercih ediceğim.

Çok absürd bir fiyatlandırma gerçekten. Yapmak zorunda değiller ancak hemen her online hizmet sunan ve sanal satış gerçekleştiren firma tr özel fiyatlandırma yapıyor. Netflix böyle (ki taze zamlanmasına rağmen en üst paketi bundan ucuz), Steam birçok oyunda kur sabitliyor çünkü Tr ekonomisinin farkındalar. Kıssadan hisse 75 abartılı olmuş. 40 güzel olurdu, 50 normal olurdu, 60 da fazla olurdu ama hadi neyse derdik de 75 çok. Bu fiyatları güncellemezse ilk lansman alımı dışında bir satın alma yapmam ve kimsenin de yapacağını sanmam. Kimse yapmazsa da ellerinde patlar...

Geri