Steam Oyun İndirme Boyutu

CarryExe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
584
Geçen Steam'dan bir oyun indirir iken 4 gb boş yer lazım diyordu indirmeye başlayınca 1 gb indi. Neden daha az iniyor?

Geçen Steam'dan bir oyun indirir iken 4 gb boş yer lazım diyordu indirmeye başlayınca 1 gb indi. Neden daha az iniyor?
ikiside aynı oyunsa oyun güncellenmiş ve boyutu küçülmüştür

Nasıl yani? o ayrılacak alan falandır.

ikiside aynı oyunsa oyun güncellenmiş ve boyutu küçülmüştür
İki oyun yok. Oyunu indir dediğim zaman 4 gb diyor ama indirmeler kısmında 1 gb iniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aldığın save lerin kaplayacağı yere göre yazılmıştır
Oyunu ilk defa indiriyorum ne savesi?

Normal bir durum.
Neden oluyor onu soruyorum bende.

İki oyun yok. Oyunu indir dediğim zaman 4 gb diyor ama indirmeler kısmında 1 gb iniyor.

tüm oyunalrda mı böyle ?

oyun dosya indirimi 1 gb dosyalar açılıktan sonra gereken yer boş alan olarak tabir edilir daha az yada daha fazla olabilir

Evet bu zamana kadar yüklediğim oyunların çoğunda böyle. Mesela bir oyun 50 gb alan gerekli diyor 47 gb indiriyor.
gelecek güncellemelere, alacağın savelere göre steam oyun için otomatik yer ayırıyor hocam

oyun dosya indirimi 1 gb dosyalar açılıktan sonra gereken yer boş alan olarak tabir edilir daha az yada daha fazla olabilir
Nasıl yani? Dosyalar indirildikten sonra kendi içinde bir daha mı indiriliyor?

ilk dafa indirdiğinin farkındayım oynadıkça save alacaksın ve bu savelerin kaplayabileceği maximum boyuta göre yazmışlardır bunu yapmasalar bilgisayarda yer olmadığı zaman oyunu kayıt edemeyecektin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,202
Üyeler
189,808
Son üye
shihijikata
Geri