dyinglightkotuoyundur
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,634
- Konu Sahibi Konu Sahibi
@5x_d4emon rica etsem kızgın atma sebebini sorabilirmiyim
Her ay 100 TL kenara atabilir.3000 4000 ülkemiz de çok şey ifade etmiyor.
2 3 ay bekleyecek yaniHer ay 100 TL kenara atabilir.
Günde 1289378912637812637812 konu açıyorsunuz. Korsanı aile ferdinizi savunur gibi savunmayın artık sıktı. Gizemss'den sonra konu açan herkese kızgın attım sana özel değil.@5x_d4emon rica etsem kızgın atma sebebini sorabilirmiyim
ortada bir kavga yok daha çok üyelerin yaptığı bir hatayı dile getirdim doğru okumanızı rica etmekle birlikte yorumunuz için teşekkür ederimKavga çıkarmak için konu açanlar saçmalığı.
5xd4emon bunu yazarken konuyu okumanı rica ediyorum KONUDA korsanla ilgili hiçbir şey yok sadece üyelerin çözüm üretmemesinden bahsediliyor lütfen konuyu okur musunuzGünde 1289378912637812637812 konu açıyorsunuz. Korsanı aile ferdinizi savunur gibi savunmayın artık sıktı. Gizemss'den sonra konu açan herkese kızgın attım sana özel değil.
Bu stil bana bir yerden tanıdık geldi.ortada bir kavga yok daha çok üyelerin yaptığı bir hatayı dile getirdim doğru okumanızı rica etmekle birlikte yorumunuz için teşekkür ederim
treyarch değilim ben ama bu aralar sakin yazmaya çalışıyorum ve nazik tabiiBu stil bana bir yerden tanıdık geldi.
Kimseyi desteklemiyorum. İsteyen istediğini yapar.ama indireni destekleyen sensin
Bi devirde normal maaşlar hemen hemen 3K 4K fakat insanlar oyuna para vermek istemiyorlar onlarada yapacak bisi yok3000 4000 TL maaş alan bir adam gidip korsan oyun oynamasın. Alsın oyununu.
Parası olmayan adam istediğini yapar.
İi dedinAmma uzattınız ha. İsteyen istediğini yapsın.