Yardım Klavyeye su döküldü.

AdilK

80+
Reaksiyon skoru
10
Öncelikle merhaba, klavyenin üzerine 50 mg kadar bi su döküldü, hemen kuruladım. İlk başta sorun yoktu 1 2 saat çalıştı, sonra dışarı çıktım, geldiğimde çalışmıyordu. Pirinçe yatırmayı ve içini açıp temizlemeyi denedim işe yaramadı. Son durum fotodaki gibi,yardımlarınızı bekliyorum.

Öncelikle merhaba, klavyenin üzerine 50 mg kadar bi su döküldü, hemen kuruladım. İlk başta sorun yoktu 1 2 saat çalıştı, sonra dışarı çıktım, geldiğimde çalışmıyordu. Pirinçe yatırmayı ve içini açıp temizlemeyi denedim işe yaramadı. Son durum fotodaki gibi,yardımlarınızı bekliyorum.
Fotoğraf gözükmüyor hocam biliginiz olsun.

Fotoğraf yok ama çözüm bulabileceğimizi pek sanmıyorum :(

hocam fotoğraf yok

Ekler

• IMG_20210307_113108.jpg
    IMG_20210307_113108.jpg
    2.7 MB · Hit: 56
kanka biraz geç olacak ama klavye hayla sende ise banada dökülmüştü ve tamir ettim. Ben şöyle yaptım tamamen parçalarına ayır klavyeyi, sonra devre kısımlarını alkol ile, mümkünse domestos pratik yüzey sprayi, full sıkıp yumuşak bir fırça ile temizledikten sonra kurumasını bekle ve tekrar birleştir. bende işe yaramıştı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,252
Üyeler
190,882
Son üye
Lmaozk345
Geri