Zoom Ders Basanlar Nasıl Tespit Edilir

Akın Taşkan

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,735
Selamlar. Sürekli derslerimizi basıp arkadan random bir şeyler açıyorlar. Bilal göregenden, rte dombra bass, remix yapan teyzeye kadar... İlk başlarda komik geliyordu ama artık sinirlendirmeye başladı. Sınıftan birileri veya okuldan birileri zoom linklerini ve şifrelerini trolcülere sızdırıyor.
Bunları tespit etmenin bir yolu var mı?

Basanların ip adresini alıp tehdit ederek kmin yaptırdıpını bulmak dicemde var mı acaba ip adtesi vs

zoomdan ders basanlardan nefret ediyorum her zaman onlara küfür ederim kul hakkı çünkü

Selamlar. Sürekli derslerimizi basıp arkadan random bir şeyler açıyorlar. Bilal göregenden, rte dombra bass, remix yapan teyzeye kadar... İlk başlarda komik geliyordu ama artık sinirlendirmeye başladı. Sınıftan birileri veya okuldan birileri zoom linklerini ve şifrelerini trolcülere sızdırıyor.
Var milli eğitim de böyle şeylere özel yazılımcılar var okul istese her türlü bulur hocam tavsiyem hiç uğraşmayın ben bulmaya uğraştım benim üstüme kaldı

Var milli eğitim de böyle şeylere özel yazılımcılar var okul istese her türlü bulur hocam tavsiyem hiç uğraşmayın ben bulmaya uğraştım benim üstüme kaldı
Ben okulun onları bulmasına olanak dahi vermiyorum. Benim ailemde de öğretmenler var biliyorum okulların çaresizliğini.
Ki adamlar vps + vpn kullanıyorsa zor bulunur. Benim asıl aradıklarım köstebekler.

Ben okulun onları bulmasına olanak dahi vermiyorum. Benim ailemde de öğretmenler var biliyorum okulların çaresizliğini.
Ki adamlar vps + vpn kullanıyorsa zor bulunur. Benim asıl aradıklarım köstebekler.
Fake hesap açıp suphelnedigon kişilere yazabilirsin tuzağa çekebilirsin

Fake hesap açıp suphelnedigon kişilere yazabilirsin tuzağa çekebilirsin
Buldum hatta bunların trol sunucuları varmış, orada bizim okulun linkleri filan vardı ama adamlar her şeylerini siliyor. Tüm mesajlardaki dc hesaplarını silinmiş.

Bekleme odasını aktifleştirin, hoca sınıf mevcudundan fazlasını içeri almasın, muhtemelen gelemezler

Sınıf gruplarında, arkadaş ortamlarında yayılır bu tarz işler. Bence fake hesap ve birkaç yakın arkadaşa diğer sınıflardan haber salma iyi işler gibi.
Ve de, bekleme odasını aktiflşetirin ve isimleri düzgün girin. Hocalardan da ismi yazmayanı almamasını isteyin.

Bekleme odasını aktifleştirin, hoca sınıf mevcudundan fazlasını içeri almasın, muhtemelen gelemezler
Yok aga içeriden sızdırdıkları için o gün derste olmayanların adıyla giriyorlar. Ki bazı derslerimiz görsel/müzik/bilgisayar o dersleri hocalar toplu yapıyor kalabalıktan o ara sızıyorlar.

Geri