Rüyaları Kontrol Etmek Mümkün Mü?

Akın Taşkan

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,735
Evet millet, ne istersem onu yapabilmek için rüyalarımı kontrol etmek istiyorum. Bu kimi zaman uçmak, kimi zaman hayatta asla olamayacağım rollere bürünmek için.
Bazen de ders çalışmak için, aslında rüyada ders çalışılıyorsa günlük 7-8 saat çalışmış olurum. xD
3 günde tüm yazılıları 1 yılda da AYT/TYT'yi bitiririm uyuyarak.

Bir uykum olsun beni bir ömür yaşatmayan. 🚬

Ben yönetebiliyorum ama bu zihinsel bir şey galiba, rüya görürken birden rüyada olduğumun farkına varıyorum ve kontrolü alabiliyorum, istediğimi yapabiliyorum ne yapmak istersem yapıyorum rüyada, şehirde yürüyerek geziyorum, uçarak komşuların evine falan girip evlerinden eşya çalıp uçarak kaçmıştım.Normalde araba sürmesini bilmem rüyada arabaya binip sürdüm, o an ne aklıma gelirsen yapabiliyorum.Yeter ki rüyada olduğumun farkına varayım.Ama sen nasıl yönetirsin onu bilmiyorum rüyada olduğunun farkına varıp ulan ben rüyadayım demen lazım

rüyadayken rüya gördüğünün farkına varırsan lucid rüya görmeye başlarsın ve kontorl edebilirsin

Uyumadan önce neyi düşünürsen onu görürsün diye biliyorum.

2 defa rüyada olduğumu anladım. Birinde istediğimi yaptım baya eskiden çok hatırlamıyorum. Diğerinde rüyada olduğumu anlamdım ama film gibiydi herhangi bir şey yapamıyordum.

rüyadayken rüya gördüğünün farkına varırsan lucid rüya görmeye başlarsın ve kontorl edebilirsin
İşte onun bir yöntemi var mıdır? Şimdi insan hayatının kayda değer bir kısmı uyuyarak geçiyor, bu zamanı değerlendirmek için Lucid rüya yöntemi işe yarar mı?

Bi keresinde rüyamda barbara palvin i görmüştüm ve kontrol edebiliyordum.

İşte onun bir yöntemi var mıdır? Şimdi insan hayatının kayda değer bir kısmı uyuyarak geçiyor, bu zamanı değerlendirmek için Lucid rüya yöntemi işe yarar mı?
internette videolar var

Geri