tavsiyeye ihtiyacım var

Rdvangunes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
252
Merhaba arkadaşlar kasa + psu alacağım aklımda bir kasa var:
Bu kasa sizce nasıldır ve power yeterli olurmu sistemime sistemimi gencelliyorum biodakinden değişik olacak.
işlemci: ryzen 5 3600 veya 3600x
anakart asus tuf b450 pro gamin
rx 580 nitro plus
2x8 ram olacak
bu kasa içerisindeki power yeterli olurmu?
Son olarak da 800 - 900 tl bandında kontrol edilebilen rgb fanlı güzel bir kasa ve power tavsiye edebilirseniz çok sevinirim.

bu power aklımda :) eğer kasayı power ile birlikte almazsam bu poweri alacağım :)

Merhaba arkadaşlar kasa + PSU alacağım aklımda bir kasa var:
Bu kasa sizce nasıldır ve power yeterli olurmu sistemime sistemimi gencelliyorum biodakinden değişik olacak.
işlemci: ryzen 5 3600 veya 3600x
anakart Asus tuf b450 pro gamin
rx 580 nitro plus
2x8 RAM olacak
Son olarak da 800 - 900 TL bandında kontrol edilebilen RGB fanlı güzel bir kasa ve power tavsiye edebilirseniz çok sevinirim.
500W 80+ Bronze = 900 TL
Gereksiz pahalı bir kasa.

RGB falan. Makyaja bu kadar takılma. Işıklar FPS performansı vermiyor.
Bu tarz parçalara daha az para verip RX 590 almaya çalışabilirsin.

sistem için bütcen ne kadar
ben sistem dizmiyorum yeniden ama anakart aldım incehesap gaming gecesinden ama işlemciye yetişemedim bir de ryzen 5 3600x almayı düşünüyorum. Kasam yok maalesef eski bir kasam var ferah bir kasa almak istiyorum.

ben sistem dizmiyorum yeniden ama anakart aldım incehesap gaming gecesinden ama işlemciye yetişemedim bir de ryzen 5 3600x almayı düşünüyorum. Kasam yok maalesef eski bir kasam var ferah bir kasa almak istiyorum.
Her Cuma var indirimler.
Sürekli bütçeni kenarda tut ve indirimleri takip et.
Kasa vs. hepsini alırsın.

500W 80+ Bronze = 900 TL
Gereksiz pahalı bir kasa.

RGB falan. Makyaja bu kadar takılma. Işıklar FPS performansı vermiyor.
Bu tarz parçalara daha az para verip RX 590 almaya çalışabilirsin.
rx580 im zaten var ben işlemcim ile darboğaza girdiği için işlemci alacağım sadece anakartımı aldım zaten ama kasam eksik ve power almam gerekiyor eski powerim yandığı için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her Cuma var indirimler.
Sürekli bütçeni kenarda tut ve indirimleri takip et.
Kasa vs. hepsini alırsın.
bu indirimde kasalar pek içime sinmediği için almadım maalesef ve power i almadığıma da pişman oldum sonradan :)

kasa olarak şu üçüne bak derim: Msı Mag Forge 101m tek renk geçiş yapabiliyosun ve bi kaç mod var kasada renk olarak(450 ye kadar dusuyor) Msı Mag Forge 100r var buda argb adreslenebilir fan yani (350 ye kadar dusuyor) dark guardian da alabilirsin 470tl bu tek renk geçiş yapabiliyosun yani işte yeşilden kırmızıya falan gibi bunlardan birini alıp yanınada fsp 550w veya 600w psu al derim ya da direk corsair spec delta alabilirsin

kasa olarak şu üçüne bak derim: Msı Mag Forge 101m tek renk geçiş yapabiliyosun ve bi kaç mod var kasada renk olarak(450 ye kadar dusuyor) Msı Mag Forge 100r var buda argb adreslenebilir fan yani (350 ye kadar dusuyor) dark guardian da alabilirsin 470tl bu tek renk geçiş yapabiliyosun yani işte yeşilden kırmızıya falan gibi bunlardan birini alıp yanınada fsp 550w veya 600w PSU al derim ya da direk Corsair spec delta alabilirsin
bu ikisi nasıl sizce peki

Geri