Fiyatlarin düsüceğini hiç sanmiyorumArkadaşlar Edirne'de oturuyorum serverlar baya yakın evime bu yüzden ping az olur internetim 22mb 900p civarı oynarım diye hayal kuruyordum fakat turkcell sağolsun sadece hayal olarak kaldı sizce fiyatlar düşer mi?
hahahhaArkadaşlar Edirne'de oturuyorum serverlar baya yakın evime bu yüzden ping az olur internetim 22mb 900p civarı oynarım diye hayal kuruyordum fakat turkcell sağolsun sadece hayal olarak kaldı sizce fiyatlar düşer mi?
turkcelle laf etmene gerek yok bende turkcell kullanıcısıyım altyapı sıkıntısı veyahutta vınn/superbox kullanıyorsanız çok normalArkadaşlar Edirne'de oturuyorum serverlar baya yakın evime bu yüzden ping az olur internetim 22mb 900p civarı oynarım diye hayal kuruyordum fakat turkcell sağolsun sadece hayal olarak kaldı sizce fiyatlar düşer mi?
Bu devirde her şeyin fiyatı artarken internetin fiyatını düşüreceklerini sanmıyorumArkadaşlar Edirne'de oturuyorum serverlar baya yakın evime bu yüzden ping az olur internetim 22mb 900p civarı oynarım diye hayal kuruyordum fakat turkcell sağolsun sadece hayal olarak kaldı sizce fiyatlar düşer mi?
dostum sakin batırdın birden turkcelli 8 yıldır turkcelliyim ben gayette güzel internetimizhahahha
siz turkcell'İn ucuzdan mı çıkarıcak sandınız
hahahhaha
her zaman kazıktılar
hata sizde böyle niye düşünüyonuz lki