Paragöz Turkcell sizce fiyatları düşürür mü?

YGT56

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
207
Arkadaşlar Edirne'de oturuyorum serverlar baya yakın evime bu yüzden ping az olur internetim 22mb 900p civarı oynarım diye hayal kuruyordum fakat turkcell sağolsun sadece hayal olarak kaldı sizce fiyatlar düşer mi?

Arkadaşlar Edirne'de oturuyorum serverlar baya yakın evime bu yüzden ping az olur internetim 22mb 900p civarı oynarım diye hayal kuruyordum fakat turkcell sağolsun sadece hayal olarak kaldı sizce fiyatlar düşer mi?
Fiyatlarin düsüceğini hiç sanmiyorum

Öncelikle firma bu, istediği fiyata getirir hizmeti size mi soracak? Paragöz diyorsunuz.
Düşürmez bence.

Düşmez.

hahahha
siz turkcell'İn ucuzdan mı çıkarıcak sandınız
hahahhaha
her zaman kazıktılar
hata sizde böyle niye düşünüyonuz lki

Öncelikle firma bu, istediği fiyata getirir hizmeti size mi soracak? Paragöz diyorsunuz.
Düşürmez bence.
istediği fiyata getirebilir fakat yurtdışı fiyatı ortalama 45 tl olan bir şey neden tr de 75tl

turkcelle laf etmene gerek yok bende turkcell kullanıcısıyım altyapı sıkıntısı veyahutta vınn/superbox kullanıyorsanız çok normal

hat konusunda fiyatları sürekli yukarıya çekiyor tabikide geforce konusunda aşağı çekmez yukarı bile çekebilir ben beklerim :D

B
Bu devirde her şeyin fiyatı artarken internetin fiyatını düşüreceklerini sanmıyorum

Düşmez bence, kısıtlı port var zaten onuda her türlü satar. İhtiyaç oldukça yavaş yavaş artırır portları

hahahha
siz turkcell'İn ucuzdan mı çıkarıcak sandınız
hahahhaha
her zaman kazıktılar
hata sizde böyle niye düşünüyonuz lki
dostum sakin batırdın birden turkcelli 8 yıldır turkcelliyim ben gayette güzel internetimiz

Geri