TahaFurkan60
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
Fikir sahibi olabilirsiniz bu video ile.Merhaba ben bunu alicam da nasil sizce cs go zula war thunder ets2 nasil oynatır
Onerin icin cok teşekkür ederimFikir sahibi olabilirsiniz bu video ile.
Evet alabilirsiniz. Ayarları kendinizce ayarlayıp 60 FPS üstüne çıkabilirsiniz.Onerin icin cok teşekkür ederimfaka sunu sormak istiyorum bunlar ağır oyunlar ve 50 fps aliyor yaklasik. Benim bu dedigim oyunlarda 60 fps üstü alir miyim medium ayarda?
Sanırım öyle... Masaüstü istediğini büyük ihtimal belirtirdi. O yüzden laptop onerelim.Laptop şart mı? Çünkü o paraya alacağın masaüstü PC daha iyi olur laptop pişmanlıktır.
Nedir bu laptop tavsiyesi konularına gelip masaüstü topla deme merakı ya? Kardeşim adam masaüstü toplamak istese öyle konu açar zaten. Neden masaüstü al diye diretiyorsunuz millete anlamadım gitti.
Linç etmene gerek yok milleti.Nedir bu laptop tavsiyesi konularına gelip masaüstü topla deme merakı ya? Kardeşim adam masaüstü toplamak istese öyle konu açar zaten. Neden masaüstü al diye diretiyorsunuz millete anlamadım gitti.
Kimseye bir şey direttiğimiz yok yazdığımı tam okursan anlarsın zaten.Sadece öneride bulundum laptop şart mı diye sana kitap okumanı tavsiye ediyorum anlama kabiliyetin gelişir en azından millete böyle saldırgan davranmazsın.
Siz bu işin tek örneği değilsiniz. Bu forumda her 10 laptop öneri konusunun en az 6-7 sinde bu muhabbet var. "O paraya laptop alacağına masaüstü al.". Ya sanane kardeşim. Adamın sorusunu cevapla yeter. Sizinki pek tavsiye gibi değil sadece bilmişlik taslamak sizinki. Adam laptop ile masaüstünün farkını bilmese farkını sorar zaten konusunda. Diretmeyi de tek başına anlamışsın, sen ve senin gibilerden genel olarak bahsediyorum. Bu arada sen bana bir şeyler tavsiye etmek yerine tam anlamıyla kendini geliştir. Bana önereceğin kitapları kendin oku da buradaki konuların içeriğinden çıkmadan ver cevaplarını.Belki yanlış biliyor Dizüstü ve Masaüstü farkını?
Laptopluk işi yoksa diye soruyoruz.
Linç etmene gerek yok milleti.
bişey direttiğimiz falan yok çoğu kişi ailesinden veya çevresinden etkilenerek ihtiyacı olmadığı halde laptop almak istiyor bizde şartmı diye soruyoruz boş duyar kasmayın burdaNedir bu laptop tavsiyesi konularına gelip masaüstü topla deme merakı ya? Kardeşim adam masaüstü toplamak istese öyle konu açar zaten. Neden masaüstü al diye diretiyorsunuz millete anlamadım gitti.