Neler Yeni

Bu asus laptop nasil?

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha Furkan Doğan
Merhaba ben bunu alicam da nasil sizce cs go zula war thunder ets2 nasil oynatır

Ekler

• Screenshot_20200510-231622_Chrome.jpg
    Screenshot_20200510-231622_Chrome.jpg
    425.5 KB · Hit: 107
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha Furkan Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fikir sahibi olabilirsiniz bu video ile.

Onerin icin cok teşekkür ederim :) faka sunu sormak istiyorum bunlar ağır oyunlar ve 50 fps aliyor yaklasik. Benim bu dedigim oyunlarda 60 fps üstü alir miyim medium ayarda?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Onerin icin cok teşekkür ederim :) faka sunu sormak istiyorum bunlar ağır oyunlar ve 50 fps aliyor yaklasik. Benim bu dedigim oyunlarda 60 fps üstü alir miyim medium ayarda?
Evet alabilirsiniz. Ayarları kendinizce ayarlayıp 60 FPS üstüne çıkabilirsiniz.

106410

80+ Silver
Laptop şart mı? Çünkü o paraya alacağın masaüstü pc daha iyi olur laptop pişmanlıktır.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Yılmazhan Yıldız
Nedir bu laptop tavsiyesi konularına gelip masaüstü topla deme merakı ya? Kardeşim adam masaüstü toplamak istese öyle konu açar zaten. Neden masaüstü al diye diretiyorsunuz millete anlamadım gitti.

106410

80+ Silver
Nedir bu laptop tavsiyesi konularına gelip masaüstü topla deme merakı ya? Kardeşim adam masaüstü toplamak istese öyle konu açar zaten. Neden masaüstü al diye diretiyorsunuz millete anlamadım gitti.

Kimseye bir şey direttiğimiz yok yazdığımı tam okursan anlarsın zaten.Sadece öneride bulundum laptop şart mı diye sana kitap okumanı tavsiye ediyorum anlama kabiliyetin gelişir en azından millete böyle saldırgan davranmazsın.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Belki yanlış biliyor Dizüstü ve Masaüstü farkını?

Laptopluk işi yoksa diye soruyoruz.
Linç etmene gerek yok milleti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha Furkan Doğan
Arkadaslar tavsiye icin cok teşekkür ederim. Masaüstü düşünmüyorum çünkü evde kucuk bebek var ebaya girmek istediğimde baska odaya taşıyorum veyahut kardeşim ailem.kullanmak istedigi zaman iceride islerini hallediyorlar yani taşınması gerek bilgisayarin 😊😂 bende bunu almaya karar verdim pek ni beklentim yom gta5 oynamam dusuk oyunkar ve günlük ihtiyaç dışında oek birseyle ilgilenmem. Sadece bu pc nin eksi ozellikleri var mi öğrenmek istedim. Bir de buna benzer kullanan varsa ya da bu özellikleri bilen varsa günlük ihtiyaci nasil karsilar pil durumu nedir gibi bilgiler almak icin konu açtım. Birbirimizi kırmaya hic gerek yok her tavsiye için sizlere minnettarım teşekkür ediyorum :)

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Yılmazhan Yıldız
Kimseye bir şey direttiğimiz yok yazdığımı tam okursan anlarsın zaten.Sadece öneride bulundum laptop şart mı diye sana kitap okumanı tavsiye ediyorum anlama kabiliyetin gelişir en azından millete böyle saldırgan davranmazsın.
Belki yanlış biliyor Dizüstü ve Masaüstü farkını?

Laptopluk işi yoksa diye soruyoruz.

Linç etmene gerek yok milleti.
Siz bu işin tek örneği değilsiniz. Bu forumda her 10 laptop öneri konusunun en az 6-7 sinde bu muhabbet var. "O paraya laptop alacağına masaüstü al.". Ya sanane kardeşim. Adamın sorusunu cevapla yeter. Sizinki pek tavsiye gibi değil sadece bilmişlik taslamak sizinki. Adam laptop ile masaüstünün farkını bilmese farkını sorar zaten konusunda. Diretmeyi de tek başına anlamışsın, sen ve senin gibilerden genel olarak bahsediyorum. Bu arada sen bana bir şeyler tavsiye etmek yerine tam anlamıyla kendini geliştir. Bana önereceğin kitapları kendin oku da buradaki konuların içeriğinden çıkmadan ver cevaplarını.

VitoScaletta

80+ Gold
bişey direttiğimiz falan yok çoğu kişi ailesinden veya çevresinden etkilenerek ihtiyacı olmadığı halde laptop almak istiyor bizde şartmı diye soruyoruz boş duyar kasmayın burda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,258
Üyeler
168,751
Son üye
smmbooster
Top Bottom