RX 550 2 GBArkadaşlar 700tlye sıfır MSI 1030 2gb alınır mı? Alınmazsa bu fiyata ne alınır idarelik (2. el alamam o yüzden sıfır önerirsiniz iyi olur)
Sıfır da başka doğru düzgün alternatif olmadığından belki alınabilir ama indirim kovalamak daha mantıklı.Arkadaşlar 700tlye sıfır MSI 1030 2gb alınır mı? Alınmazsa bu fiyata ne alınır idarelik (2. el alamam o yüzden sıfır önerirsiniz iyi olur)
RX 550 daha güncel ve daha yeni bir ekran kartı ve,rx550 daha pahalı ve 1030 testlerde geçiyor
kanka aliexpres biraz sıkıntılı benim için başka bir sitede var mıSıfır da başka doğru düzgün alternatif olmadığından belki alınabilir ama indirim kovalamak daha mantıklı.
Bütçe varsa buna da bakılabilir, GTX 1050'den bir tık öndedir denebilir.
Safir R9 370 4GB ekran kartları GPU AMD Radeon R7 370 R7 370X R9 370X grafik kartları ekran Video oyunu masaüstü pc bilgisayar haritası|Grafik Kartları| - AliExpress
güncellik pek önemli değil performanslı olsun yeter hem nvidiaya daha çok alışığımRX 550 daha güncel ve daha yeni bir ekran kartı ve,
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Nvidia diyorsun da r9 370 4gb 1030'dan çok daha iyi.kanka aliexpres biraz sıkıntılı benim için başka bir sitede var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güncellik pek önemli değil performanslı olsun yeter hem nvidiaya daha çok alışığım
dostum o yorumu sana yazmadım rx550 öneren arkadaşa yazdım, r9 370 daha performanslı olabilir ona lafım yokNvidia diyorsun da r9 370 4gb 1030'dan çok daha iyi.
Örnek olarak 1030 30 Fps alıyorsa 370 50 fps bile alabilir
SAtıcı yorumları iyise sitede sorun çıkma ihtimali çok düşük oluyor ve olsa da hizmet veriyorlar