Donanım Arşivi Flexy Silver Sistem Alınır mı?

Reaksiyon skoru
16
Abdullah reisin yaptığı bir sistem de 3 fanlı 1660 var onu felan ekledım bana kalırsa aşırı iyi bir fiyata geliyor alınır mı sizce inceleyebilir misiniz ?

Ekran kartı super olmaması biraz tedirgin ediyor beni ısınma problemı felan olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10400f topla daha iyi :)
kankam intel e güvenemiyorum abdullah abinin de dediği gibi biraz şaşırmış intel şu sıralar amd daha iyi gibi geliyor

Pahalı gibi. Elraenn Parva özelleştirmeler ile daha ucuza geliyordu sanırım.

Ekran kartı super olmaması biraz tedirgin ediyor beni ısınma problemı felan olur mu ?

kankam intel e güvenemiyorum abdullah abinin de dediği gibi biraz şaşırmış intel şu sıralar amd daha iyi gibi geliyor
rog strix de ısınma problemi yaşarsan ekran kartın benden :D

10400F 3500 ve 3500X tokatlıyor 3600 ile kafa kafaya.

SSD kötü anakart aman aman iyi değil 10400f daha mantıklı 3600 karşısında diyicem de kullanılan 3600 bile değil 3500 imiş 3500 ise alınmaz.

Pahalı bence 10400 f li bi sistem bakmanı öneririsin.

valla .ok bilmiyorum ama abdullah abi intel ile olan videosunu izleyince biraz tedirgin oldum
İleride upgrade etmeyeceksen 10400F al edeceksen ben yine de 10400F alırdım niye daha ucuza daha iyi performans almak verken 3500 alıyımki?

Öneri olarak varsa hazır sistem atabilirsiniz ona göre bu ay veya önümüzdeki ay alıcam şu ekran kartı stokları nisan başında yenilenir dedikleri için biraz beklemek de istiyorum 8 bin tl ye sistem alırım düşer 6 bin e zararlı da çıkmak istemiyorum bu işten

İleride upgrade etmeyeceksen 10400F al edeceksen ben yine de 10400F alırdım niye daha ucuza daha iyi performans almak verken 3500 alıyımki?
3500 ile 3600 arasında cok bir fiyat farkı yok 3600 diyorsan 3600 de olabilir ama dediğim gibi intel biraz şaşırmış şu sıralar çok anlamadığım için aldığımda bir sıkıntı yaşamak istemiyorum

rog strix de ısınma problemi yaşarsan ekran kartın benden :D
Kanka çok anlamadığım için soruyorum pek bilgim yok işlemci felan şu 2 ay boyunca pc bakıyorum fiyat performans olarak iyisini almak istediğim için biraz bekliyorum şu kart stokları da düzelirse eğer 1 2 aya bir o kadar daha beklerim diye araştıyorum. teşekkürler bu arada ekran kartı için de :D :D

Geri