tugrulozen
80+
- Katılım
- 4 Mart 2021
- Mesajlar
- 33
- Reaksiyon skoru
- 16
kankam intel e güvenemiyorum abdullah abinin de dediği gibi biraz şaşırmış intel şu sıralar amd daha iyi gibi geliyor10400f topla daha iyi![]()
rog strix de ısınma problemi yaşarsan ekran kartın bendenEkran kartı super olmaması biraz tedirgin ediyor beni ısınma problemı felan olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kankam intel e güvenemiyorum abdullah abinin de dediği gibi biraz şaşırmış intel şu sıralar amd daha iyi gibi geliyor
10400F 3500 ve 3500X tokatlıyor 3600 ile kafa kafaya.Ekran kartı super olmaması biraz tedirgin ediyor beni ısınma problemı felan olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kankam intel e güvenemiyorum abdullah abinin de dediği gibi biraz şaşırmış intel şu sıralar amd daha iyi gibi geliyor
kanka bu zamanda ekran kartı bulmak zaten zor buldun mu yapışıcaksınBence pahalı
valla .ok bilmiyorum ama abdullah abi intel ile olan videosunu izleyince biraz tedirgin oldum10400F 3500 ve 3500X tokatlıyor 3600 ile kafa kafaya.
İleride upgrade etmeyeceksen 10400F al edeceksen ben yine de 10400F alırdım niye daha ucuza daha iyi performans almak verken 3500 alıyımki?valla .ok bilmiyorum ama abdullah abi intel ile olan videosunu izleyince biraz tedirgin oldum
3500 ile 3600 arasında cok bir fiyat farkı yok 3600 diyorsan 3600 de olabilir ama dediğim gibi intel biraz şaşırmış şu sıralar çok anlamadığım için aldığımda bir sıkıntı yaşamak istemiyorumİleride upgrade etmeyeceksen 10400F al edeceksen ben yine de 10400F alırdım niye daha ucuza daha iyi performans almak verken 3500 alıyımki?
Kanka çok anlamadığım için soruyorum pek bilgim yok işlemci felan şu 2 ay boyunca pc bakıyorum fiyat performans olarak iyisini almak istediğim için biraz bekliyorum şu kart stokları da düzelirse eğer 1 2 aya bir o kadar daha beklerim diye araştıyorum. teşekkürler bu arada ekran kartı için derog strix de ısınma problemi yaşarsan ekran kartın benden![]()