Battlefield 5 vs Battlefield 1

Ekran Alıntısı.PNG

Son aboneliğimi 7 Mart'ta başlattım. Yani 4 gün olmuş. 4 günde 10.6 saat oynamışım. 10 saat süre vermiş olsaydı nasıl oynayacaktım. Hala oynayabiliyorum. Önceki aboneliğimde de 16 saat oynamışım 1 ay içinde.

Herkese soruyorum.Peki 1 maçta oyuncu kapasitesi aynı mı? Hangisi kalabalık hissettiriyor.Yürüme simulator gibi oynamak istemiyorum. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pcden oynayacağım.
Bf1 de max 64 kişi. 48 36 falan diye modlarda var ama geneldr 64 kişilik oluyor. Gerçekten atmosfer harika ve gerçekten savaşıyormuşsun hissiyatı veriyor. 32 kişilik takımınla düşmanın üstüne hücum ederken ki sesler bağırışlar... Anlatılmaz yaşanır.

Definitive editionda bütün silahlar var mı?
Hatırladığım kadarıyla premiumla beraber geliyor definitive edition. Bfde silahlar sana direkt gelmez. Oynayarak açarsın silahları. 1 lvlde tüm silahlar açık değil yani.

Bf1 de max 64 kişi. 48 36 falan diye modlarda var ama geneldr 64 kişilik oluyor. Gerçekten atmosfer harika ve gerçekten savaşıyormuşsun hissiyatı veriyor. 32 kişilik takımınla düşmanın üstüne hücum ederken ki sesler bağırışlar... Anlatılmaz yaşanır.
Battlefield 1'de yanında can paketi taşıyabiliyor musun? Yada Medic'ler sana can paketi atabiliyor mu? Deneyimleyemedim o yüzden soruyorum.

Battlefield 5 definitive almayı karar verdim gibi ama eğer bu sürümde bütün silahlar kullanımı serbestse çünkü definitive edition.

Battlefield 1'de yanında can paketi taşıyabiliyor musun? Yada Medic'ler sana can paketi atabiliyor mu? Deneyimleyemedim o yüzden soruyorum.
Bf5'deki gibi değil. Sadece medicler can paketi ve ya sandığı atabiliyor. Ayrıca öldüğünde sadece medicler kaldırabilir. Bf5ten farklı yani.

Battlefield 5 definitive almayı karar verdim gibi ama eğer bu sürümde bütün silahlar kullanımı serbestse çünkü definitive edition.
Serbest ama yerinde olsam 1 alırdım. 5'i artık güncellemeyi kesti EA play. Çoğu oyuncu oyunu bırakıp 1'e geçti.

Hala 1 de güncellemeler geliyor mu bf5 den daha eski olduğu halde.
Hayır gelmiyor ve gerekte yok. Eksik bir yönü yok çünkü.5'i kesmelerinin nedeni oyunun tamamlanması değil oyunu tutturamamaları. Çıktığında rezalet haldeydi oyun.

BF 1 net.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,189
Üyeler
191,423
Son üye
the0606
Geri