NBA 2k21 mi Death Stranding mi?

kaerxc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,964
Umarım son hangi oyun tarzı konum olur ama hangisi daha iyi hikayesi oyun severim ama çok yavaş giden oyun sevmem spor da severim ama para verince gelişmeli sevmem

Bilgisayar içinse nba 2k21 50 lira olsa alınmaz düşünme bile soruya bile koyma o derece kötü bir oyun

Umarım son hangi oyun tarzı konum olur ama hangisi daha iyi hikayesi oyun severim ama çok yavaş giden oyun sevmem spor da severim ama para verince gelişmeli sevmem
Death Stranding hayatımda oynadığım en ilginç oyundu. Hikayesi herkese hitap etmez. Bana zevk vermişti ama senin için ne olur bilmem..
(İkisi arasında kalsam net Death Stranding.)

Ps4 üm adımdan belli olur

Zaten aradıklarım orada var
PS4'te 2K21 Current Gen ve berbat. Yeşil atman imkansız, şut barı manyak buglı.

Kısaca sana hitap edecek türden olduğunu düşünüyorsan Death Stranding.

100 saat oynadım death stranding doya doya oynadım sadece kargo taşıma simülasyonu gibi gözüküyor ama çok daha fazlası hatta oyunda ilerledikçe zevkide artıyor benim tavsiyem stranding.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100 saat oynadım death stranding doya doya oynadım sadece kargo taşıma simülasyonu gibi gözüküyor ama çok daha fazlası hatta oyunda ilerledikçe zevkide artıyor benim tavsiyem stranding.
hikayesi inanılmaz güzel yalnız filmlere taş çıkartır.

Yani paramın boşa gitmesini istemem 100tl var üstüne ekleyip alacağım neredeyse aynı fiyatlar

Kesinlikle death stranding'i tavsiye ederim.

yine alınmaz 2k21 o fiyatı hakedecek bir oyun değil.Çok seviyorsan alabilirsn tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,010
Üyeler
189,958
Son üye
firatisko7
Geri