laptop sarjda oynama

slmbnemıstık

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,201
dostlar bende imzamda gördüğünüz üzere monster laptop var şarjda oynamak istiyorum ama bataryadan korkuyorum bataryanın ömrünü yer diye o yüzden bataryanın ömrünü yemeden nasıl şarjda oynayabilirim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim iyi forumlar(umarım konuyu doğru açmışımdır)

Batarya çıkarılabiliyorsa çıkarıp oynayabilirsin. Ama şarj çıktığı an bilgisayar kapanacaktır.

Şarjı başka zaman azaltıp şarja takıp şarjda oynarsın, şarj dolduktan sonra da herhalde 1-2 saatten fazla oynamaya devam etmezsin. Oyun dışı zamanlarda takılı kullanmazsan fazla sorun yaratma riski olduğunu sanmıyorum.

Başka bir yöntem bilmiyorum

Batarya takılıyken oynayabilirsin. Batarya öyle hemen bozulmaz diye düşünüyorum

Ben bizzat monstere sordum, bu bataryalar bir nevi power supply görevi görüyor. Kesinlikle çıkarılmamalı.

zaten monster laptoplarda takmalı çıkarmalı değil ki
Eğer kasayı açarsan bataryanın kablosu var galiba, bazıları oradan iptal ediyor bataryayı ama gerek yok asla tavsiye etmiyorlar anakart vs elektrik gitmesinde zarar görür

zaten azla öyle bir şey yapmam
Eğer kasayı açarsan bataryanın kablosu var galiba, bazıları oradan iptal ediyor bataryayı ama gerek yok asla tavsiye etmiyorlar anakart vs elektrik gitmesinde zarar görür

Bende de msi var batarya çıkarma seçeneğin yok sürekli sarj takılı oynadığım oyunlarda hafif değil 4 yıldır kullanırım şeytan kulağına kurşun 🧿

Zaten şarjda oynarsınız oyunu.
Sorun olmaz.

Geri