bu görüntüyü diyorsunuz sanırsamKütüphanenizden ekran görüntüsü atar mısınız?
O üstte tümü diyor ya onu oyunlarım yapabiliyormusun?bu görüntüyü diyorsunuz sanırsam
sol tarafta ki bütün oyunlar sizinbu görüntüyü diyorsunuz sanırsam
Evet fakat burada sol kısımda görünen bütün oyunlar zaten sizin.bu görüntüyü diyorsunuz sanırsam
yalnız oyuna tıkladığım zaman sadece metro çıkıyor. ben gta 5 falan da almıştım malesef onlar gözükmüyorEvet fakat burada sol kısımda görünen bütün oyunlar zaten sizin.
Oradan istediğiniz oyunu indirebilirsiniz, zaten satın almışsınız.
eskiden aldığım oyunlar gözükmüyor alt tarafa yeni bir resim yükledim bakabilirsiniz. teşekkürler şimdidenO üstte tümü diyor ya onu oyunlarım yapabiliyormusun?
O oyun yeni ücretsiz olan bir oyun şimdi aldınız sanırsam ?yalnız oyuna tıkladığım zaman sadece metro çıkıyor. ben gta 5 falan da almıştım malesef onlar gözükmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaptı
eskiden aldığım oyunlar gözükmüyor alt tarafa yeni bir resim yükledim bakabilirsiniz. teşekkürler şimdiden
bu oyun da sizinyalnız oyuna tıkladığım zaman sadece metro çıkıyor. ben gta 5 falan da almıştım malesef onlar gözükmüyor
yaptı
eskiden aldığım oyunlar gözükmüyor alt tarafa yeni bir resim yükledim bakabilirsiniz. teşekkürler şimdiden
Şuan sadece Metro 2023 var diye gözüküyor ama üstte yazan kütüphane yazısına iki kere tıklayın ya da yukarıda birisi çok güzel açıklamış ordaki aşamalari da deneyebilirsin. Eğer oyuna para verdiğin halde hesapta gözükmüyorsa Steam desteke yaz ama oyunu aldığın Steam hesabı bu hesap mı emin ol karışmış olmasın.yalnız oyuna tıkladığım zaman sadece metro çıkıyor. ben gta 5 falan da almıştım malesef onlar gözükmüyor
yaptı
Çok sinir bozucu bir durum 3 4 yıl önce aldığım oyun gözükmüyor bende gta 5 hatırlıyorum. Çok teşekkürler yardımınız içinbu oyun da sizin
Yükle yazıyorsa sizin dir veya ücretsiz oyundur
Eğer oyunu satın almadıysanız yükle yazmaz oyunu satın al veya ödünç al yazabilir
kütüphane yazısına 2 kere sol tık yapın
Alıntıyı görüntüle
böyle bir ekran gelecek orada sizin oyunlarınız olur
eğer gözükmüyorsa ve aldığınız oyunun adını hatırlıyorsanız mağaza da arama kısımına yazın
örnek : x oyununu arattınız ve sol tık yaptınız açılan pencerede böyle bir şey olur
Alıntıyı görüntüle
x adlı oyununuz kütüphaneniz de bulunuyor yazısı görebilirsiniz
tekrar satın almadan hemen oyna yazısına basın ve yükleyip oynaya bilirsiniz
gta5 i epic den aldınız mı ?Çok sinir bozucu bir durum 3 4 yıl önce aldığım oyun gözükmüyor bende gta 5 hatırlıyorum. Çok teşekkürler yardımınız için