Neler Yeni

satın aldığım oyunlar gözükmüyor.

Buraközn

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar. 3 4 yıl önce aldığım oyunları steam hesabımda göremiyorum yada ben bir türlü bulamadım
oyunları nereden görebilirim yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.

Kütüphanenizden ekran görüntüsü atar mısınız?

Ekler

• 1.PNG
    1.PNG
    345.6 KB · Hit: 172
bu görüntüyü diyorsunuz sanırsam
Evet fakat burada sol kısımda görünen bütün oyunlar zaten sizin.
Oradan istediğiniz oyunu indirebilirsiniz, zaten satın almışsınız.

Evet fakat burada sol kısımda görünen bütün oyunlar zaten sizin.
Oradan istediğiniz oyunu indirebilirsiniz, zaten satın almışsınız.
yalnız oyuna tıkladığım zaman sadece metro çıkıyor. ben gta 5 falan da almıştım malesef onlar gözükmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaptı
O üstte tümü diyor ya onu oyunlarım yapabiliyormusun?
eskiden aldığım oyunlar gözükmüyor alt tarafa yeni bir resim yükledim bakabilirsiniz. teşekkürler şimdiden

Ekler

• 2.PNG
    2.PNG
    1 MB · Hit: 89
yalnız oyuna tıkladığım zaman sadece metro çıkıyor. ben gta 5 falan da almıştım malesef onlar gözükmüyor

yaptı

eskiden aldığım oyunlar gözükmüyor alt tarafa yeni bir resim yükledim bakabilirsiniz. teşekkürler şimdiden
O oyun yeni ücretsiz olan bir oyun şimdi aldınız sanırsam ?
ve başka oyununuz yok

yaptı

bu oyun da sizin
Yükle yazıyorsa sizin dir veya ücretsiz oyundur
Eğer oyunu satın almadıysanız yükle yazmaz oyunu satın al veya ödünç al yazabilir
kütüphane yazısına 2 kere sol tık yapın
1615733419286.png

böyle bir ekran gelecek orada sizin oyunlarınız olur
eğer gözükmüyorsa ve aldığınız oyunun adını hatırlıyorsanız mağaza da arama kısımına yazın
örnek : x oyununu arattınız ve sol tık yaptınız açılan pencerede böyle bir şey olur
1615733418717.png

x adlı oyununuz kütüphaneniz de bulunuyor yazısı görebilirsiniz
tekrar satın almadan hemen oyna yazısına basın ve yükleyip oynaya bilirsiniz

Ekler

• 1615733302672.png
    1615733302672.png
    2.9 MB · Hit: 95

yaptı

Şuan sadece Metro 2023 var diye gözüküyor ama üstte yazan kütüphane yazısına iki kere tıklayın ya da yukarıda birisi çok güzel açıklamış ordaki aşamalari da deneyebilirsin. Eğer oyuna para verdiğin halde hesapta gözükmüyorsa Steam desteke yaz ama oyunu aldığın Steam hesabı bu hesap mı emin ol karışmış olmasın.

bu oyun da sizin
Yükle yazıyorsa sizin dir veya ücretsiz oyundur
Eğer oyunu satın almadıysanız yükle yazmaz oyunu satın al veya ödünç al yazabilir
kütüphane yazısına 2 kere sol tık yapın
Alıntıyı görüntüle
böyle bir ekran gelecek orada sizin oyunlarınız olur
eğer gözükmüyorsa ve aldığınız oyunun adını hatırlıyorsanız mağaza da arama kısımına yazın
örnek : x oyununu arattınız ve sol tık yaptınız açılan pencerede böyle bir şey olur
Alıntıyı görüntüle
x adlı oyununuz kütüphaneniz de bulunuyor yazısı görebilirsiniz
tekrar satın almadan hemen oyna yazısına basın ve yükleyip oynaya bilirsiniz
Çok sinir bozucu bir durum 3 4 yıl önce aldığım oyun gözükmüyor bende gta 5 hatırlıyorum. Çok teşekkürler yardımınız için

Çok sinir bozucu bir durum 3 4 yıl önce aldığım oyun gözükmüyor bende gta 5 hatırlıyorum. Çok teşekkürler yardımınız için
gta5 i epic den aldınız mı ?
eğer aldıysanız oraya bakın
steam dan aldıysanız gta5 mağaza sayfasına girin ve orada illa ki kütüphaneniz de bulunuyor yazısı olacaktır

Geri