Konya hala böyle hiç şaşırmıyorum valla :dKadın versiyonu:
Çokta umrumda :dSiz ağlamaya devam ettikçe biz arkasında duracağız kudurmaya devam![]()
Çokta umrumda :d
Sanamı sorcam konu açarken alla allaMadem umurunda değil niye buraya konu açıyorsun ?
A şimd nsl dsem not : boğazim düğümlendi kusura bakmayin bir şey diyicek dermanim kalmadi bir şey farkettim kapali annelerimiz ablalarimiz bacilarimiz niye hep malum parti için saçma sapan cümleler kuruyo 1. Gahvedeki dayilar 2. Kapali kadinlar niye yani anlamiyorum.Kadın versiyonu:
Çünkü onların köyüne 1 2 cami, yol yaptırıp istedikleri sözleri söylersen cahillikten ötürü hemen inanıyorlar.A şimd nsl dsem not : boğazim düğümlendi kusura bakmayin bir şey diyicek dermanim kalmadi bir şey farkettim kapali annelerimiz ablalarimiz bacilarimiz niye hep malum parti için saçma sapan cümleler kuruyo 1. Gahvedeki dayilar 2. Kapali kadinlar niye yani anlamiyorum.
Ama diğer ülkelerde böyle yol yaptim onu yaptim diyemezler halk sıkıyosa yapmasin koltuk dan indiririz kafasinda ki işleri bu zaten ben ekran kartina bi ton vergi veriyorum yol köprü yapilsin ücretsiz geçeyim diyeÇünkü onların köyüne 1 2 cami, yol yaptırıp istedikleri sözleri söylersen cahillikten ötürü hemen inanıyorlar.
Sorun şu ki büyük projelerden geçmek için zengin olmak gerekiyor.Ama diğer ülkelerde böyle yol yaptim onu yaptim diyemezler halk sıkıyosa yapmasin koltuk dan indiririz kafasinda ki işleri bu zaten ben ekran kartina bi ton vergi veriyorum yol köprü yapilsin ücretsiz geçeyim diye