Monster 2 yıl kullanıcı yorumu

Eren0363

80+
Reaksiyon skoru
5
Hocalarım selamlar. 2 yıldır monster abra v15 kasa kullanıcısıyım monster markasını almak isteyenler bu konu altına yazarsa sorularını cevaplamaya çalışırım. İyi forumlar

Bende 1 senedir Tulpar T7 V20.2 Kullanıyorum bana da sorabilirsiniz :)
Post automatically merged:

Öncelikle memnun musun? Isınıyor mu?

Tam modeli ne kullandığın laptopun

Bende 1 senedir Tulpar T7 V20.2 Kullanıyorum bana da sorabilirsiniz :)

Öncelikle memnun musun? Isınıyor mu?
Hocam şahsen 2 senelik kullanımımda 2 kez ssd m yandı defalarca servisle uğraştım yeri geldi ghost screen sorununuda yaşadım. Bilgisayar anormal biçimde çok ısınıyor 100 dereceleri aşan sıcaklıkları bile gördüm diyebilirim. 2 yılda hiç memnun kalmadım. Monsterın olayı işlemciyi iyi koyup diğer parçaların kalitesini düşük tutmak bence.

Tam modeli ne kullandığın laptopun
V15.2.1 şuana üretimde değil hocam. Ama genel olarak çoğunda bilgim var.

Hocam şahsen 2 senelik kullanımımda 2 kez ssd m yandı defalarca servisle uğraştım yeri geldi ghost screen sorununuda yaşadım. Bilgisayar anormal biçimde çok ısınıyor 100 dereceleri aşan sıcaklıkları bile gördüm diyebilirim. 2 yılda hiç memnun kalmadım. Monsterın olayı işlemciyi iyi koyup diğer parçaların kalitesini düşük tutmak bence.
Bende tam tersi güncel modellerden birini aldığım için 76 derece üstü görmedim SSD sağlığım 99 ve hiçbir şey olmadı :( Dediğim gibi Monster geçen sene sıçrama yaptı öncesini savunmuyorum

Hocalarım selamlar. 2 yıldır monster abra v15 kasa kullanıcısıyım monster markasını almak isteyenler bu konu altına yazarsa sorularını cevaplamaya çalışırım. İyi forumlar
Bu nasıl sizce? Bana göre fiyatı aşırı uygun geldi 120HZ Ips ekranı 1650Ti Ekran kartı 7100Tl Arkadaşa düşünüyoruz. Çokmu kötü kalitesi

Bu nasıl sizce? Bana göre fiyatı aşırı uygun geldi 120HZ Ips ekranı 1650Ti Ekran kartı 7100Tl Arkadaşa düşünüyoruz. Çokmu kötü kalitesi
Kasa kalitesi olarak bence fazla umutlu olma hocam.

Bu fiyatlarda Acer daha iyi işler çıkarabiliyor :)

Asus tuf serisine bakmanı öneririm hocam. Fx506lu hn053 biraz pahalıdır ama 144 hz monitor 1660ti ve 1tb hdd 256sdd olması lazım trendyolda mevcut.

Bu fiyatlarda Acer daha iyi işler çıkarabiliyor :)
Bende acer nitro 5 e geçmeyi düşünüyorum 32gb ram 1tb ssd 1660tli versiyonu

Asus tuf serisine bakmanı öneririm hocam. Fx506lu hn053 biraz pahalıdır ama 144 hz monitor 1660ti ve 1tb hdd 256sdd olması lazım trendyolda mevcut.

Bende acer nitro 5 e geçmeyi düşünüyorum 32gb ram 1tb ssd 1660tli versiyonu
Tuf alınmaz ısınıyor Acer en iyisi 10K altı 10Kda Monster 🥰

Tuf alınmaz ısınıyor Acer en iyisi 10K altı 10Kda Monster 🥰
Ben 2019 yılında laptopu alırken en ucuz monster 4k seviyelerindeydi ve gerçekten f/p ürünleriydi şimdi en ucuzu 7.3k dan başlıyor ve rakipleri arasındaki fiyat farkı çok azalmış durumda.

Ben 2019 yılında laptopu alırken en ucuz monster 4k seviyelerindeydi ve gerçekten f/p ürünleriydi şimdi en ucuzu 7.3k dan başlıyor ve rakipleri arasındaki fiyat farkı çok azalmış durumda.
Benim model ve 19.7 kaldı işte bir tek 19.7nin de üretimi durdu bu senenin f/pleirni bekliyoruz

Geri