Monster 2 yıl kullanıcı yorumu

Benim model ve 19.7 kaldı işte bir tek 19.7nin de üretimi durdu bu senenin f/pleirni bekliyoruz
Genel olarak kimi monsterda çok sorun yaşıyor kimide hiç sorun yaşamıyor ama paranız varsa acer özellikle son dönemde kendilerini aştılar msi lenavo asus rog modellerini inceleyiniz.
Post automatically merged:

TUF A ısınıyor F değil.
Acer ise 60Hz ekranı var.
Hocam acerler artık 120 ile geliyor. 144 olanlarıda mevcut

Ben de bu modeli almayı düşünüyorum bu hafta. Var mi bu fiyata daha iyi onerebileceginjz bir laptop.Genel kullanım amacım yazılım programlama oyun cok nadir oynamayi düşünüyorum ama unity ve unreal engine uzerinden de oyun geliştiriyorum 9k bandinda bundan iyisini bulamadim.Yardımcı olabilirseniz kullanan arkadaslar cok guzel olur

Abra A5 V15.1 modelini 1.5 yıldır kullanıyorum. Her türlü oyunu full kalitede oynadım en fazla sıcaklığı 80 derece gördüm. Tabii ki bunları oynarken fan bağırıyordu. Ghost screen, pixel sorunu gibi bir şeyle karşılaşmadım. Aldıktan 7-8 ay sonra kendim ramını yükselttim ve şu ana kadar mükemmel bir performans veriyor. Tek sorunu fan kafasına göre çalışıyor. Bu sorunun da 1.5 yıldır hiç bir bakım yaptırmadığımdan kaynaklandığını düşünüyorum. F/P bir ürün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,382
Üyeler
191,082
Son üye
quecyy
Geri