Kasa ve Psu için yardım! :)

Reaksiyon skoru
5
Herkse selamlar arkadaşlar az önce itopya.com dan teknoqueen istemini aldım. ancak kasa olarak POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel kasa aldım. İnternette yorumlara bakarken bu marka psu hakkında çok fazla kötü yorum gördüm sizce değiştirmeli miyim?

Eğer imkan varsa değişmeniz daha sağlıklı olur. Sıkıntı çıkartması kesin değil. Sadece güvenilir değil.

Herkse selamlar arkadaşlar az önce itopya.com dan teknoqueen istemini aldım. ancak kasa olarak POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel kasa aldım. İnternette yorumlara bakarken bu marka PSU hakkında çok fazla kötü yorum gördüm sizce değiştirmeli miyim?
Satın almışsın zaten, hayırlı olsun.
Kasandaki PSU "APFC 80+ Psu"
Zaten o sistemin özelleştirme seçenekleri kısıtlı.
İçlerinde de en mantıklı seçenek senin aldığın kasa.
Diğer kasaların içindeki PSU'larda da senin aldığın ile aynı özellikte PSU'lar var.

Herkse selamlar arkadaşlar az önce itopya.com dan teknoqueen istemini aldım. ancak kasa olarak POWER BOOST VK-T01B RGB 650W 80+ Mesh Panel kasa aldım. İnternette yorumlara bakarken bu marka PSU hakkında çok fazla kötü yorum gördüm sizce değiştirmeli miyim?
Corsair gibi güzel güvenilir kasalar al hocam. Dediğin kasa 850 lira heralde az da değil

Satın almışsın zaten, hayırlı olsun.
Kasandaki PSU "APFC 80+ PSU"
Zaten o sistemin özelleştirme seçenekleri kısıtlı.
İçlerinde de en mantıklı seçenek senin aldığın kasa.
Diğer kasaların içindeki PSU'larda da senin aldığın ile aynı özellikte PSU'lar var.
Teşekkürler hocam, içimi rahatlattın ama sanırsam insanların çoğunluğu bu markaya ısınmış değil.

kardeşim haklısın ancak ben ön paneli mesh yapıda oluğu için havalandırması daha güçlüdür diye düşünüp aldım
O kasayı alıpta PSU yu corsair alma şansın oluyor mu? Kasa önemli değil havalandırması iyiyse, kasanın markası kalitesi çok bişey değiştirmez bence. Önemli olan içindeki PSU Corsair vs 550 filan takabilirsen o kasaya çok daha iyi olur heralde

Teşekkürler hocam, içimi rahatlattın ama sanırsam insanların çoğunluğu bu markaya ısınmış değil.
Normalde daha iyi kasalar var.
Ama özelleştirme bölümünde seçenek yok.
Yani istesen de o cihaza başka bir şey alamıyorsun.

O kasayı alıpta PSU yu Corsair alma şansın oluyor mu?
Alamıyor. Kasalar PSU dahil.
Alternatif olarak ThermalTake'in kasası var. Onlar da kapalı.

Normalde daha iyi kasalar var.
Ama özelleştirme bölümünde seçenek yok.
Yani istesen de o cihaza başka bir şey alamıyorsun.

Alamıyor. Kasalar PSU dahil.
Alternatif olarak ThermalTake'in kasası var. Onlar da kapalı.
Şimdi hocam tamamen rahatlamak için tekrar soruyorum :D bu marka psu diğerleri ile üç aşağı beş yukarı aynı performansı sağlar diyorsun, sıkıntı çıkmaz diyorsun değil mi?

Şimdi hocam tamamen rahatlamak için tekrar soruyorum :D bu marka PSU diğerleri ile üç aşağı beş yukarı aynı performansı sağlar diyorsun, sıkıntı çıkmaz diyorsun değil mi?
Sistemi zaten almışsın. Kullandığın zaman memnun kalmazsan bu tarz şeyleri merak et.
Birileri gelir bir şey der, gereksiz yere hevesin kırılır. Kullandığın cihazdan da zevk almazsın.

Bugün bir kaç kişi için daha "teknoqueen" sistemine bakmıştım.
Kasa konusunda zaten iyi seçenek yok.
ThermalTake'in Mesh kasası da o listede çok pahalı.
Zaten listeden alabileceğin kasaların PSU'larını özellik olarak incelersen, marka dışında her şeyleri aynı.
O yüzden kalite olarak diğerinden bir farkı olacağını düşünmüyorum.
Eğer içine sinmezse,
İlerleyen zamanda indirimle daha iyi bir PSU alırsın, elindekini de uygun fiyat ile satarsın.

Sistemi zaten almışsın. Kullandığın zaman memnun kalmazsan bu tarz şeyleri merak et.
Birileri gelir bir şey der, gereksiz yere hevesin kırılır. Kullandığın cihazdan da zevk almazsın.

Bugün bir kaç kişi için daha "teknoqueen" sistemine bakmıştım.
Kasa konusunda zaten iyi seçenek yok.
ThermalTake'in Mesh kasası da o listede çok pahalı.
Zaten listeden alabileceğin kasaların PSU'larını özellik olarak incelersen, marka dışında her şeyleri aynı.
O yüzden kalite olarak diğerinden bir farkı olacağını düşünmüyorum.
Eğer içine sinmezse,
İlerleyen zamanda indirimle daha iyi bir PSU alırsın, elindekini de uygun fiyat ile satarsın.
Hocam o kadar ilgilendin, yazdın içimi rahatlattın çok teşekkür ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,251
Üyeler
191,052
Son üye
Mert Kantek
Geri