2500-3000 TL Arası Telefon Önerisi

Yine ne anlatmaya çalışıyorsun kardeşim?
Sizinle kardeş değiliz.

Atmış olduğum videoda nm değerinin çok fazla bir anlam ifade etmediğini görmüşsünüzdür. Benim fanboy olduğum falan yok, bilinçli olan kullanıcılar MIUI'ın yazılımının kötü olduğunu kabul eder zaten. Konumuz Xiaomi Poco X3 ile Realme 7, epey sitesi üzerinden General Mobile GM 9 Pro ve TCL 10L ile örnek vermeniz çok saçma bir şey.

Sizinle kardeş değiliz.

Atmış olduğum videoda nm değerinin çok fazla bir anlam ifade etmediğini görmüşsünüzdür. Benim fanboy olduğum falan yok, bilinçli olan kullanıcılar MIUI'ın yazılımının kötü olduğunu kabul eder zaten. Konumuz Xiaomi Poco X3 ile Realme 7, epey sitesi üzerinden General Mobile GM 9 Pro ve TCL 10L ile örnek vermeniz çok saçma bir şey.
Videoda belli ki yeni açılmış iki telefonu karşılaştırıyolar.Uzun süreli kullanımda Snapdragon'un açık ara daha iyi olduğu belli,bunu bilinçli kullanıcılar kabul eder zaten ve 1 Nm bile çok şeyi ifade ediyor.Antutu puanlarının fotosunu atıyorsun bende bunlara çok takılma çünkü saçma sonuçlar verebiliyor diyorum,örnek olarak da kendi kullandığım telefon ve daha iyi olmasına rağmen Antutu'ya göre daha kötü olan bir telefonu örnek gösteriyorum belki anlarsın diye.Xioami yazılım konusunda sürekli geliştiriyor kendini ve bir çok özelliği ilk Xioami getiriyor.

Videoda belli ki yeni açılmış iki telefonu karşılaştırıyolar.Uzun süreli kullanımda Snapdragon'un açık ara daha iyi olduğu belli,bunu bilinçli kullanıcılar kabul eder zaten ve 1 Nm bile çok şeyi ifade ediyor.Antutu puanlarının fotosunu atıyorsun bende bunlara çok takılma çünkü saçma sonuçlar verebiliyor diyorum,örnek olarak da kendi kullandığım telefon ve daha iyi olmasına rağmen Antutu'ya göre daha kötü olan bir telefonu örnek gösteriyorum belki anlarsın diye.Xioami yazılım konusunda sürekli geliştiriyor kendini ve bir çok özelliği ilk Xioami getiriyor.
Ülkemizde MediaTek Helio G95 kullanan tek telefon Realme 7, sorun yaşanacağının kanıtını atın diyorum, "Snapdragon açık ara daha iyi, bunu bilinçli kullanıcılar kabul eder" şeklinde bir cevap veriyorsunuz. Bilinçli kullanıcılar her işlemcinin, markanın uzun kullanımda aynı sonucu vermeyeceğini bilir, bilinçli kullanıcıyı geçtim, küçük yaşta birine dâhi anlatsan bunu anlar, kabul eder.

Xioami yazılım konusunda sürekli geliştiriyor kendini ve bir çok özelliği ilk Xioami getiriyor.
Evet, gerçekten öyle. (!)

MIUI 12 iyi olmayan bir yazılım, kendim de Xiaomi kullanıyorum, geçenlerde bootloader kilidini açıp MIUI 10 sürümüne düşürdüm, arada gerçekten çok fazla fark var. Xiaomi ilk özellik olarak ne getirdi, öğrenebilir miyim?

Ülkemizde MediaTek Helio G95 kullanan tek telefon Realme 7, sorun yaşanacağının kanıtını atın diyorum, "Snapdragon açık ara daha iyi, bunu bilinçli kullanıcılar kabul eder" şeklinde bir cevap veriyorsunuz. Bilinçli kullanıcılar her işlemcinin, markanın uzun kullanımda aynı sonuç vermeyeceğini bilir, bilinçli kullanıcıyı geçtim, küçük yaşta birine dâhi anlatsan bunu kabul eder.

Evet, gerçekten öyle. (!)

MIUI 12 iyi olmayan bir yazılım, kendim de Xiaomi kullanıyorum, geçenlerde bootloader kilidini açıp MIUI 10 sürümüne düşürdüm, arada gerçekten çok fazla fark var. Xiaomi ilk özellik olarak ne getirdi, öğrenebilir miyim?
Ne alakası var ilk Helio g95 kullanmasıyla telefonun ? Kullanıcılar, her markanın uzun kullanımda aynı sonuç vermeyeceğini bilir evet ama işlemcinin genel olarak ne sonuç vereceğini bilir. Kendin sıkıntı çekiyorsun diye komple yazılımına kötü diyemezsin.Kullanıpta çok memnun olanlar var.Sana hepsini sayamam ama mesela Dark mode,çoklu görev modu,oyun modu,gelişmiş ekran kaydı, minimalist mod gibi modları getirdi.Daha bilmediğim özellikleri de vardır.Bundan sonra cevap vermen zaten konu sahibi bile usanmıştır ve sürekli aynı cevapları tekrar ediyorsun

Ne alakası var ilk Helio g95 kullanmasıyla telefonun ? Kullanıcılar, her markanın uzun kullanımda aynı sonuç vermeyeceğini bilir evet ama işlemcinin genel olarak ne sonuç vereceğini bilir.
Hâlâ kanıt bekliyorum...

Kendin sıkıntı çekiyorsun diye komple yazılımına kötü diyemezsin.Kullanıpta çok memnun olanlar var.
Sizin memnun olmanız ile yazılımın iyi olması arasında çok fark var.

Sana hepsini sayamam ama mesela Dark mode,çoklu görev modu,oyun modu,gelişmiş ekran kaydı, minimalist mod gibi modları getirdi.
Kaynağınızı alabilir miyim?

Bundan sonra cevap vermen zaten konu sahibi bile usanmıştır ve sürekli aynı cevapları tekrar ediyorsun
Güle güle, haklı olan, doğru konuşan kaçmaz.

Poco x3 nfc.
Realme 7.

Realme 7 alabilirsiniz. Xiaomi Poco X3 önermem.
Xiaomi cihazları genelde yazılımı kötü olduğundan dolayı önermiyorlar. Bütçenizi çıkabilirseniz hafif ve kamerası güzel olan Oppo Reno 4 veya bataryası Oppo Reno 4'ten daha iyi olan ama ağır, kaba bir cihaz olan Samsung Galaxy M51 almanızı tavsiye ederim.
Yazılımdan dolayı önermeme durumu yok gönül rahatlığıyla alıp her "bilinçli" kullanıcının yapması gerektiği gibi bir kaç gün bekleyip sorun yaşanıp yaşanmadığını gördükten sonra güncelleme yaparsa yazılımsal sıkıntısı yok , Xiaomi kullananlar olarak biz karar verelim bence buna?

60 kere kanıt atsam gene aynısını diyeceksin. Sürekli kanıt bekleyip kötü diyip geçtiriyorsun.
Aynen korkudan kaçıyorum Elim ayağım titriyor yanıt vereceksin diye.
Bunları ilk getiren yazılım MIUI değil ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılımdan dolayı önermeme durumu yok gönül rahatlığıyla alıp her "bilinçli" kullanıcının yapması gerektiği gibi bir kaç gün bekleyip sorun yaşanıp yaşanmadığını gördükten sonra güncelleme yaparsa yazılımsal sıkıntısı yok , Xiaomi kullananlar olarak biz karar verelim bence buna?
MIUI 12 iyi olmayan bir yazılım, kendim de Xiaomi kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,620
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri