2500-3000 TL Arası Telefon Önerisi

Telefondan istediklerim;
1-Uzun yıllar götürmesi 3-4 yıl
2-Kamerası iyi
3-Bataryası iyi
Azda oyun oynatsa iyi olur.

Aklımda REDMİ serisi vardı ama forumlarda önerilmiyor hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

samsung galaxy a9
2018 de üretilen telefonu 2021 de sıfır olarak almak

Son düzenleme:
Yazılımı kötü.
Birçok kez kullanma fırsatım oldu ve yakın arkadaşım iPhone 7'den poco x3'e geçti. Ne ben yazılım ile ilgili sorun yaşadım nede arkadaşım yaşadı,şu an çok memnun poco x3'den. Ara sıra yaptığı ufak hataları vardı ama genel olarak hakkını veriyor xioami.
Eğer senin kafandan ilerleyeceksek Samsung s ve note serisi hariç alınmaz.
Oopo reno 4 Android 11 ile şarj sıkıntısı ve kasma donma sorunu var.

Birçok kez kullanma fırsatım oldu ve yakın arkadaşım iPhone 7'den poco x3'e geçti. Ne ben yazılım ile ilgili sorun yaşadım nede arkadaşım yaşadı,şu an çok memnun poco x3'den. Ara sıra yaptığı ufak hataları vardı ama genel olarak hakkını veriyor xioami.
Eğer senin kafandan ilerleyeceksek Samsung s ve note serisi hariç alınmaz.
Oopo reno 4 Android 11 ile şarj sıkıntısı ve kasma donma sorunu var.
Sizin memnun olmanız ile yazılımın iyi olması arasında çok fark var.

Uzun süreli kullanım için iyi bir yazılıma sahip cihaz tercih edilmelidir.
Bunu hızlı açılmasından mı tercih etmekteyiz ? Poco'da Snapdragon 732g gibi güçlü bir işlemci var,hangisi daha uzun süre götürür sence bu konuda? Üstelik 120 hz,Toz ve Su Koruma,8nm işlemci,NFC,Kızılötesi,Bluetooth 5.1, Stereo Hoparlör gibi farkları göz ardı edip açılıp kapanma süresine bakman daha mantıklı 😂👍

Son düzenleme:
Bunu hızlı açılmasından mı tercih etmekteyiz ? Poco'da Snapdragon gibi bir işlemci var,hangisi daha uzun süre götürür sence bu konuda? Üstelik 120 hz,Toz ve Su Koruma,8nm işlemci,NFC,Kızılötesi,Bluetooth 5.1 gibi farkları göz ardı edip açılıp kapanma süresine bakman daha mantıklı :)

Sıcaklık testi:

Realme 7 12 nm bir işlemciye sahip olmasına rağmen arada neredeyse fark yok. Birisi yazılımdan kaybediyorsa birisi yazılımdan kazanıyor.

Ekran Görüntüsü - 2021-03-16 21-34-18.png

Şu MediaTek ön yargısını bırakın, ülkemizde MediaTek Helio G95 kullanan tek cihaz Realme 7.

Son düzenleme:
Poco X3 olabilir.

Sıcaklık testi:

Realme 7 12 nm bir işlemciye sahip olmasına rağmen arada neredeyse fark yok. Birisi yazılımdan kaybediyorsa, birisi yazılımdan kazanıyor.

Alıntıyı görüntüle

Şu MediaTek ön yargısını bırakın, ülkemizde MediaTek Helio G95 kullanan tek cihaz Realme 7.
Peki Sen gerçekten İnanıyor musun Bu Antutu puanlarına ?
Şu an kullandığım GM 9 Pro SD 660 kullanıyor ve Antutuya göre Bazı SD 665 Kullanan Telefondan daha iyi sonuçlar almış ama diğer telefonlar belli bi şekilde daha iyi.
Snapdragon uzun vadede MediaTek'i Yok eder. 1.5 2 Yıl sonra bak bakayım yeniden farklara.

Şu an kullandığım GM 9 Pro SD 660 kullanıyor ve Antutuya göre Bazı SD 665 Kullanan Telefondan daha iyi sonuçlar almış ama diğer telefonlar belli bi şekilde daha iyi.
Snapdragon uzun vadede MediaTek'i Yok eder. 1.5 2 Yıl sonra bak bakayım yeniden farklara.
Kanıtınız var mı? Yoksa boş yere mesaj yazıp konuyu kirletmeyin.

Ekler

• Screenshot_20210316-215542~2.png
    Screenshot_20210316-215542~2.png
    126.1 KB · Hit: 46
Al kardeşim Antutu puanlarına iyice bak üstelik Tcl 11nm işlemci,6 GB ram kullanıyor ve daha iyi gpu (adreno 610) kullanmasına rağmen geride. Lütfen sende boş fanboyluk yapmayı kes.
Yazmadan önce yazdıklarınızı okuyun.

redmi note 10 beklemeni öneririm 1 aya kalmaz çıkar tr de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,620
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri