İnternetten Gta 5 İndirilirmi

Korsan emek hırsızlığıdır. Ücretsiz olduğu zaman niye almadın. Fazla hesabım olsa verirdim.
Reis Daha Yeni topluyabildim Pcyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

epic games gta 5 i ücretsiz vermişti ucuza (20tl) ye hesap satıyorlar içinde gta 5 ve başka oyunlarda oluyor onlara bakabilirsin
Kim satıyor Bulmak Zor Onları usta

Her korsan virüslü diye bir şey yok ama virüs olmadığınında garantisi yok

Gençler daha dün pc topladım ama gta 5i stemadan indirmeye ne param var ne bişeyim İnternetten İndirsem torrentli Virüs Bulaşırmı Yardım ederseniz Sevinirim :)
Öyle yerlerden indirme
birkaç site var 30 liraya şifresi e-postası değişsen gta 5 veriyorlar sistemi topladıysan indirimde gta 5 alabilirsin epic games kuponuyla 30 lira oluyor dostum bekle biraz alırsın

Gençler daha dün pc topladım ama gta 5i stemadan indirmeye ne param var ne bişeyim İnternetten İndirsem torrentli Virüs Bulaşırmı Yardım ederseniz Sevinirim :)
Indir ama torrentten indirme saglam indie.com var oradan indir ben herseyim crack li genelde bir sikinti yok(kizgin atmayin)

bütçen ''gerçekten'' yoksa güvenilir bir siteden indiribilirsin ama önermiyoruz virüs konusundada sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Geri