NecroPunch
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 182
- Bütçe
- 558
480 GB JAMES DONKEY JD480 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
En az 480 gb istiyorum
düzelttimKonu başlığını düzeltirmisin dostum yanlış olmuş. 50 lira daha verip eğer girişi varsa kingston a2000 alabilirsin
m2 istemiyorumKonu başlığını düzeltirmisin dostum yanlış olmuş. 50 lira daha verip eğer girişi varsa kingston a2000 alabilirsin
Özel değilse sebebi nedir. Ne güzel kablosu yok kalabalığı yok hızı daha yüksek ?düzelttim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
m2 istemiyorum
Patriot Burst 480 GB al sorunsuz en f/p SSD
Daha preminium o para yetiyorsa alın kafanız rahat olurbirde aklımda samsung un 500 gb ı var sizce o ssd fiyatını hakediyor mu ?
şimdi bütçe kıstlı eğer biraz daha beklersem 1 tb m2 ssd alabilirim şimdilik beni idare edecek bişi almak istiyorumÖzel değilse sebebi nedir. Ne güzel kablosu yok kalabalığı yok hızı daha yüksek ?
https://www.akakce.com/siparis/?p=1031780132&ref=akakce&v=1.69.1&z=125Daha preminium o para yetiyorsa alın kafanız rahat olurHak ediyor
O zaman sana tavsiyem. Sorunlu bi ssd almak yerine 300 lira verip kaliteli bi hdd alman yönünde olur. Kalan paranın üstünü Tamamlayıp kaliteli bi m2 aldığında hem depolaman fazla olur hemde parçaların kaliteli olur.şimdi bütçe kıstlı eğer biraz daha beklersem 1 tb m2 ssd alabilirim şimdilik beni idare edecek bişi almak istiyorum
1000+ Siparişi 8.8 puanı var , güvenilirşimdi bütçe kıstlı eğer biraz daha beklersem 1 tb m2 ssd alabilirim şimdilik beni idare edecek bişi almak istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
https://www.akakce.com/siparis/?p=1031780132&ref=akakce&v=1.69.1&z=125
bu firmaya güvenilir mi
samsung 500 gb ssd de alabilrim bütçemi 550 yaptım bir tavsiyeniz var mıO zaman sana tavsiyem. Sorunlu bi ssd almak yerine 300 lira verip kaliteli bi hdd alman yönünde olur. Kalan paranın üstünü Tamamlayıp kaliteli bi m2 aldığında hem depolaman fazla olur hemde parçaların kaliteli olur.