dostlar sizce Atatürk müslüman mıydı

Sanane başkaların dininden kardeşim. İster sokaktaki biri olsun ister Atatürk. Bunu soracak ve sorgulayacak kişi sen değilsin. İyi forumlar
Atatürk deist diyen arkadaş da geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok knk tanımıyorum onu hocam niye olsun adam atatürk müslüman değil doğruyu dedim diye atatürkü sevmiyormuş gibi muamele yapma

yok gerçek biraz araştırın be knk gülmeyin gerçekler acıdır
O gerçek dediğin propaganda :b Atatürk müslüman , yobazları engellediği için ateist damgası vuruldu

O gerçek dediğin propaganda :b Atatürk müslüman , yobazları engellediği için ateist damgası vuruldu
Hiç bir zaman atatürk ün dini hakkında konuşmadım karıştırdınız galiba :)

1616089902845.png

o.O2 ;)

dostlar sizce Atatürk müslüman mıydı ateist miydi çünkü çok farklı görüş var bazıları müslüman diyor bazıları ateist diyor
Tabii ki de kimsenin Müslüman olup olmaması kimseyi ilgilendirmez ancak sen Müslüman değilsin diye diğer Müslümanların ibadetlerini gerçekleştirmesine izin vermezsen, yasaklarsan; ibadetini gerçekleștiren Müslümanları da İstiklal Mahkemelerinde asarsan işte orada bir sorun vardır. Cellat Kara Ali konuşmasında: "Sadece benim sallandırdıklarımın sayısı 5216'dır" diyor.

En iyi cevap seçin bunu.
Yanlış bilgiler ne zamandan beri bu forumda en iyi cevap seçiliyor?

knk geçen senin konunda da anlatmıştım tekrar diyorum elimde yazılı kaynak vardı ama bulamadım atatürk deist bir dönenm müslümanmış demek ki

Bir seyi savunmadan once Turkceyi kullanmayi ogrenin, iyi forumlar.
Bir şey yazmadan önce türkçe öğren.Boş yapıyorsun

Geri