Neler Yeni

dostlar sizce Atatürk müslüman mıydı

Avolay

80+ Gold
knk geçen senin konunda da anlatmıştım tekrar diyorum elimde yazılı kaynak vardı ama bulamadım atatürk deist bir dönenm müslümanmış demek ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey yazmadan önce türkçe öğren.Boş yapıyorsun
Bir adet kanıt bile sunmadın o günden beri hala bekliyorum 🙂😁

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
En iyi cevap seçin bunu.
Konu dışı değilmi? Yapamazki

Ayrıca Atatürk de Müslüman dı ancak devlet işleri ile din işlerinin ayrı olması gerektiğini düşünüyordu yanlış hatırlamıyorsam

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
knk geçen senin konunda da anlatmıştım tekrar diyorum elimde yazılı kaynak vardı ama bulamadım atatürk deist bir dönenm müslümanmış demek ki

Turkce derken "T" harfi buyuk yazilir, "."dan sonra bosluk koyulur ve cumlenin sonuna "." koyulur, iyi forumlar.

alex jensen

80+ Silver
Turkce derken "T" harfi buyuk yazilir, "."dan sonra bosluk koyulur ve cumlenin sonuna "." koyulur, iyi forumlar.
Türkçe derken u değil ü olucak buyuk değil büyük olucak bosluk değil boşluk olucak daha fazla boş yapmaya devam edicek misin?

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2

''türkçe'' Kelimesi bir milletin dili ve özel bir şey olduğu için büyük harfle başlar. Cümlenin okunulabilirliğini arttırmak için noktadan sonra 1 boşluk bırakılır.

alex jensen

80+ Silver
''türkçe'' Kelimesi bir milletin dili ve özel bir şey olduğu için büyük harfle başlar. Cümlenin okunulabilirliğini arttırmak için noktadan sonra 1 boşluk bırakılır.
eee knk yani tdk mı kesildiniz adam orda boş konuşmuş ben yazıma dikkat etmiyorum başkasının yazımına da laf etmiyorum adam orda cevap vermiyor boş boş c ç ı i tartışması yapıyor

Top Bottom