İslâm'a saygısı yoktu. Dinsizdi. Köprüyü geçene kadar Müslüman, yönetimi eline alınca dinsizliğini gösterdi. Kamâl Atatürk'ün İslâm'a olan husumeti de Sabetayist Sefarad Yahudisi olmasıdır (delillerini ve gerçek babası İbrahim İhsan'ın resmini atmaya hazırım).
"Türk milleti daha dindar olmalıdır, yani bütün sadeliği ile dindar olmalıdır demek istiyorum. Dinime, bizzat hakikate nasıl inanıyorsam, buna da öyle inanıyorum. Bilince aykırı, ilerlemeye mâni hiçbir şey içermiyor. "Türk, Kur’an’ın arkasından koşuyor, fakat onun ne dediğini anlamıyor. İçinde neler var bilmiyor ve bilmeden tapınıyor. Benim maksadım, arkasından koştuğu kitapta neler olduğunu Türk anlasın."
İnsanlar Kur'an ı Türkçe olmadığı için anlamazken, sözde hocalar halkı kutsal kitap ile dolandırıyordu.
Parayla cin çıkarmalar falan günümüzde hala olan şeyler.
Atatürk, Kur'an ı Türkçeye çevirerek hem halkın anlayarak okumasını, hem Müslümanlığı kötü amaçla kullananların artık kullanamamasını sağlamak istiyordu.
Ama ar*pça okuyunca sevap olduğunu sanan bazı canlılar, böyle ince düşünceli bir insanı dinsiz ilan etti.
Ülkeyi parçalarından toplayıp baştan kuran, yıkılmış bir imparatorluğu Türkiye Cumhuriyeti olarak baştan kuran biri için bunları söylemek akla yatmaz.
Atatürk tek başına mı yaptı? diyecekler için de, kurt sürüsü yürekli bir lideri olmadan hamle yapmaz.
Ayrıca Fatih de İstanbul'u tek başına kuşatmadı, üstün zekasını kullanarak "halkı ve askeriyle" birlikte başardı bunu.
O zaman da șimdiki chp gibi davranmış. Seçimden önce dini kullanarak oy topla, seçimden sonra başörtüsünü yasakla, kuranı yasakla, sarığı yasakla, tekbiri yasakla... Araştırıp okuyan insanlar zaten bunları biliyor. Kanun kalkınca kulaktan dolma bilgilerle konuşanlar büyük bir hezimete uğrayacak
O zaman da șimdiki chp gibi davranmış. Seçimden önce dini kullanarak oy topla, seçimden sonra başörtüsünü yasakla, kuranı yasakla, sarığı yasakla, tekbiri yasakla...
İslâm'a saygısı yoktu. Dinsizdi. Köprüyü geçene kadar Müslüman, yönetimi eline alınca dinsizliğini gösterdi. Kamâl Atatürk'ün İslâm'a olan husumeti de Sabetayist Sefarad Yahudisi olmasıdır (delillerini ve gerçek babası İbrahim İhsan'ın resmini atmaya hazırım).
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kadir Mısıroğlu değil, Kamâl Atatürk'ün kendi beyanları ve hakaretleri dolu İslâm'a karşı. Yani kimsenin kanıtlamaya ihtiyacı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ateist yada deistti. Kendisi bunu net olarak açıklamadı hiçbir zaman. Sadece kendi beyanlarından yola çıkıldı.
O zaman da șimdiki chp gibi davranmış. Seçimden önce dini kullanarak oy topla, seçimden sonra başörtüsünü yasakla, kuranı yasakla, sarığı yasakla, tekbiri yasakla... Araştırıp okuyan insanlar zaten bunları biliyor. Kanun kalkınca kulaktan dolma bilgilerle konuşanlar büyük bir hezimete uğrayacak
Tabi fark olur. Eşi Zübeyde hanımı da katarsak ve uşağı Cemal Granda'ya da itiraf etmesi doğruluyor. Ali Rıza Bey üvey babası, Makbule hanımın babasıdır.
Tabi fark olur. Eşi Zübeyde hanımı da katarsak ve uşağı Cemal Granda'ya da itiraf etmesi doğruluyor. Ali Rıza Bey üvey babası, Makbule hanımın babasıdır.
Olabikir ama aslanlara alakası nedir illa babası İslam düşmanı diye( öyle anladım ) niye assınki arapların ingilizlerin yardımı ile yeni devlet kurduğu göz önüne alınınca Müslümanlar az bir tehdit değil o zamana göre bence
Olabikir ama aslanlara alakası nedir illa babası İslam düşmanı diye( öyle anladım ) niye assınki arapların ingilizlerin yardımı ile yeni devlet kurduğu göz önüne alınınca Müslümanlar az bir tehdit değil o zamana göre bence
Arap ihaneti diye bir şey yok. Kamâlist rejimin yalanlarından ibaret. Osmanlı padişahları eşcinsel, Sultan Vahdettin hain, Kamâl Atatürk'ü Vahdettin göndermedi türünden yalanlar söylediler bize 1.sınıftan itibaren.