Neler Yeni

dostlar sizce Atatürk müslüman mıydı

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu adamdan düzgün içerik beklemek hata.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
İslâm düşmanı ve dinsiz olduğunun delilleri:
Alıntıyı görüntüle
Tarih II Orta Zamanlar (MEB 1931-1950) adlı kitaptan alıntılar
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arap ihaneti diye bir şey yok. Kamâlist rejimin yalanlarından ibaret. Osmanlı padişahları eşcinsel, Sultan Vahdettin hain, Kamâl Atatürk'ü Vahdettin göndermedi türünden yalanlar söylediler bize 1.sınıftan itibaren.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
E iyi de bir devlet yönetirken din üzerinden insanların nasıl örgütlenebileceğini zaten biliyoruz ki bence 2. Mesajınızı 2. Fotoğrafındaki şey zaten doğru bakın kaç sene kursa gittim kursa yardım eden kişiler bizim yediğimiz yemekleri yememiştir siz hiç deve eti yedinizmi harika oluyor belki o deve para ile değilde yardımla gönderilmiştir ancak kurslara vereceğimiz yardımları okullara ve bilime yatırmayı seçseydik bence şuan daha ileride olabilirdik her cuma çıkışı ya bir cami yapılışına ya da kurslara yardım toplanıyor ve bence 150 o camiden 500 o camiden (kişilerin vereceği paraya bağlı) az para değil her hafta neredeyse cami çıkışı verdiğimiz paraları (kişiler olarak ama kimsenin nereye yardım ettiği ne karışamam tabi ki) daha iyi şeylere yardımcı olabiliriz mesela çip fabrikası açmak gibi ya da okullar düzeltilir kaç adet okulda bilgisayarlar da doğru düzgün 3D resim yada karakter cizebilirsin benim eskiden İSTANBUL gibi bir şehirdeki okuduğum ortaokulda bilgisayar odası yoktu daha sonradan değişim yapılmıştı resim odası zaten yoktu teknoloji tasarım desen o zaten yok

efay144

80+ Silver
Müslüman mı değil mi bilmem ama islamı kullanıp gelmediği için sevgim daha da arttı.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Müslüman mı değil mi bilmem ama islamı kullanıp gelmediği için sevgim daha da arttı.
İslâm'ı nasıl kullanmadı? Türkiye de ilk İslâm'ı kullanan kişi kendisi. 1930'a kadar Müslüman, ondan sonrası gerçek hüvviyeti. Zaten 1911 senesinde Eliezer Ben Yehuda'nın oğlu Itamar Ben Avi'ye Kudüs Kamentiz otelin barında dinini ve Yahudi olduğunu açıklamıştı.

E iyi de bir devlet yönetirken din üzerinden insanların nasıl örgütlenebileceğini zaten biliyoruz ki bence 2. Mesajınızı 2. Fotoğrafındaki şey zaten doğru bakın kaç sene kursa gittim kursa yardım eden kişiler bizim yediğimiz yemekleri yememiştir siz hiç deve eti yedinizmi harika oluyor belki o deve para ile değilde yardımla gönderilmiştir ancak kurslara vereceğimiz yardımları okullara ve bilime yatırmayı seçseydik bence şuan daha ileride olabilirdik her cuma çıkışı ya bir cami yapılışına ya da kurslara yardım toplanıyor ve bence 150 o camiden 500 o camiden (kişilerin vereceği paraya bağlı) az para değil her hafta neredeyse cami çıkışı verdiğimiz paraları (kişiler olarak ama kimsenin nereye yardım ettiği ne karışamam tabi ki) daha iyi şeylere yardımcı olabiliriz mesela çip fabrikası açmak gibi ya da okullar düzeltilir kaç adet okulda bilgisayarlar da doğru düzgün 3D resim yada karakter cizebilirsin benim eskiden İSTANBUL gibi bir şehirdeki okuduğum ortaokulda bilgisayar odası yoktu daha sonradan değişim yapılmıştı resim odası zaten yoktu teknoloji tasarım desen o zaten yok
Konumuzun günümüzle bir alakası yok. Konumuz Kamâl Atatürk'ün dini ve dine yaptıkları. Zaten Müslüman olmayanlar seviyor o da dediğim nedenlerden.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bu mevzuları bırakında büyüyün biraz, ülkeyi kurtarmış elinden geleni yapmış boşverin, ha müslüman ha ateist, sizin için ne değişecek.

efay144

80+ Silver
Zaten Müslüman olmayanlar seviyor o da dediğim nedenlerden.
Yine buram buram cahil koyun kokusu. Allah'a şükür müslümanım ve akpli değilim şaşırdın mı? Neden siz koyunlar akp dışındaki kişilere terorist ve vatan haini gözüyle bakıyorsunuz? Müslümanlık eğer ülkenin yüzde 40ı geçinemiyorsa ve yoksulluk sınırının altındaysa bir ekmeğe muhtaç insanlar varken 100den fazla milyonluk araçla gövde gösterisi yapmaksa sizin müslümanlığınıza............

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Yine buram buram cahil koyun kokusu. Allah'a şükür müslümanım ve akpli değilim şaşırdın mı? Neden siz koyunlar akp dışındaki kişilere terorist ve vatan haini gözüyle bakıyorsunuz? Müslümanlık eğer ülkenin yüzde 40ı geçinemiyorsa ve yoksulluk sınırının altındaysa bir ekmeğe muhtaç insanlar varken 100den fazla milyonluk araçla gövde gösterisi yapmaksa sizin müslümanlığınıza............
Ben de AKP'li değilim cahil. Belki senden iyi biliyorumdur AKP'nin gerçek yüzünü. Ayrıca AKP'den banane?

Bu mevzuları bırakında büyüyün biraz, ülkeyi kurtarmış elinden geleni yapmış boşverin, ha müslüman ha ateist, sizin için ne değişecek.
Dini ve yaptığı rezillikler bizi ilgilendiriyor kardeşim.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri