Tarih II PDF'ini atmışsın, oradan bir şeyleri aklınca cımbızlamak ya da bunu yapanlara destek olmak yerine unutulmuş Türl tarihini nasıl aydınlatmış ve hatırlatmış bir de ona bakmaya çalış, Türkiye'yi nereden nereye taşıyacak yenilikler ve hamleler yapmış bir de ona bak.Yanlı olan kim belli. Dediklerimi çürütemiyorsun işte. Onlar yanlıysa diğerleri ne diyorum cevap yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Devletin kendi evrakları, Kamâl'in kendi el yazıları mı yalan?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Daha beter laflar var kitapta ve Kamâl'in el yazılarında ama bu kadarı yetiyor aklı selim biri için.
Tarih II Orta Zamanlar:
Sen "ilmî" sözünü bir kenara bıraksana artık, söylediğin 2 şeyden 1'ini yalanlamak çocuk oyuncağı ne ilminden bahsediyorsun hâlâ , hangi kitaptan bahsediyorsun merak ediyorum?Hiçbir ilmî cevabın yok. Bu dediğim kitabı sizden olan Halil İnalcık bile anlattı TV de be iftiracı. Sadece adam reklamını yapıyor delillere o kadar. Üstadın "Yunan kim yahu. Ben 500 sene bir vali ile idare etmişim" sözünü duymaz, o sözünün devamında (özetle) Kamâl'in verdiği zararı yapamazdı dediğini duymaz ama itibarını zedelemek için sözlerini cımbızlar. Ahlaksız olan sizsiniz. Habertürk'te Yavuz Bahadıroğlu bile anlattı bunu onun dışında ve Murat Bardakçı da. Kendini rezil ediyorsun o kadar.