- Reaksiyon skoru
- 11,517
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıranı bekle kardeşim bana cevap vermedi daha@RevDeisDou peki gtx 1650 mobile ekran kartı için oc yapmamı önerir misin? 65 70 derecelerde geziyor genelde
Sıranı bekle kardeşim bana cevap vermedi daha@RevDeisDou peki gtx 1650 mobile ekran kartı için oc yapmamı önerir misin? 65 70 derecelerde geziyor genelde
8000 yiyeceğinin de garantisi yokO zaman en fazla 8000 ise +1000 yemesi gerekiyor.
Nasıl bir mantık?
O zaman sınır 8000 diyerek 100 100 düşüre düşüre...8000 yiyeceğinin de garantisi yok
La bana bak artık8000 yiyeceğinin de garantisi yok
Ethermine de kaç günde bir çekiliyor bende şuan 0.005 eth varAraştırırsan ve günde 15 saat üstü kazıyor isen binancepool daha iyi olur hergün çekersin parayı. Ayrıca oc yapın 25 mh' a kadar yolu var
Günde 6-7 tl için değmez bence.RTX 2060M , 50-60 Dakikada 1.21TL elde etmiştim ETHde
Oyun için O.C yapmayı soruyorum şuanda vazgeçtim ondanGünde 6-7 TL için değmez bence.
Laptoplarda izin veriliyor mu bu ayarlara?La bana bak artık![]()
İyi yapmışssın , oyununu oyna knk pc yi yorduguna değmez.Oyun için O.C yapmayı soruyorum şuanda vazgeçtim ondan![]()
YTde yapan var sanırım ama güvenemedim Tulpar T7 V20.2 laptopLaptoplarda izin veriliyor mu bu ayarlara?
aga laptop bu ya çok da şansını zorlamaYTde yapan var sanırım ama güvenemedim Tulpar T7 V20.2 laptop
Soğutması bayağı iyi amaaga laptop bu ya çok da şansını zorlama![]()
ben bir ara gaza gelip msi afterburnerden denedim ama tek ayara dahil izin verilmiyor.Soğutması bayağı iyi amaOyun için O.C yaparsan serinleyebilir dedi hem performans da artacak -si ne?