Sistemimde olan terslikler anlık kasmalar

Bura değil. Görev yöneticisi -> Başlangıç
1616171558355.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1616171558355.png

@MisakiTaro

Burada sıkıntı çıkaracak uygulama yok gibi. Zona ne işe yarıyor?

Screenshot_1.png

win+r ile cleanmgr yi aç
Screenshot_2.png

buradaki işaretldiğim yeri seçip sil
sonra yine win+r ile %temp% klasörüne git ve oraya ctrl+a komutu ile her şeyi seç sonrada delete tuşuna bas
Screenshot_3.png

BUNLARI YAPTIKTAN SONRA DÜZELMEZ İSE bir virüs programı indirip komple bir tarama yap ve sonuçları ss ile at

eğer hata verir ise devama tıkla

Alıntıyı görüntüle

win+r ile cleanmgr yi aç
Alıntıyı görüntüle

buradaki işaretldiğim yeri seçip sil
sonra yine win+r ile %temp% klasörüne git ve oraya ctrl+a komutu ile her şeyi seç sonrada delete tuşuna basAlıntıyı görüntüle

BUNLARI YAPTIKTAN SONRA DÜZELMEZ İSE bir virüs programı indirip komple bir tarama yap ve sonuçları ss ile at

eğer hata verir ise devama tıkla
dediklerinizi uyguladım, tarama yapacaktım bu ekran geldi ne yapmam gerek zonayı kaldırayım mı ? sonrasında yeniden taratma başlatayımmı

dediklerinizi uyguladım, tarama yapacaktım bu ekran geldi ne yapmam gerek zonayı kaldırayım mı ? sonrasında yeniden taratma başlatayımmı
Hocam eğer hiç bir şekilde durum düzelmez ise
Temiz Format atmak çözüm olabilir

Alıntıyı görüntüle

format atma işlemlerini baştan sona biliyorum fakat bir bu bilgisayarda format atamıyorum binbir çeşit sorunlar çıkarıyor önüme başka bilgisayarlarda 1 saat sürmeden format işlemini bitirmiş oluyorum
Nasıl sorunlar ?

reis zonayı araştırdım paralı uygulamaları dizilerii bedava indirebileceğin bir uygulama ve içinde hayliyle virüsde var büyük ihtimal o raporları windows o yüzden açıyor onu silip görev yöneticisine bir daha bakar mısın

çöze basmak yeterli kalır mı silebilirim sorun yok
önce çöze bas sonra sil

Nasıl sorunlar ?
hocam hepsi karmakarışıktı çok hatırlamıyorum tam ama 2 3 gün uğraştık 1 format için

reis zonayı araştırdım paralı uygulamaları dizilerii bedava indirebileceğin bir uygulama ve içinde hayliyle virüsde var büyük ihtimal o raporları windows o yüzden açıyor onu silip görev yöneticisine bir daha bakar mısın

önce çöze bas sonra sil
tamamdır yapıyorum

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Geri