Yardım Valorant Yeniden Başlatma Sorunu...

EgoistmanTR01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,735
Dostlar Valorantı açtığım zaman bir süre giriş ekranında bekletiyor ve sonra bilgisayar yeniden başlıyor bu sorunu bir türlü çözemedim en az 10-15 kere silip yüklemişimdir oyunu vanguardı falan da hep kaldırdım fakat olmadı. Format attım yine olmadı ne yapabilirim önceden oynayabiliyordum.

Dostlar Valorantı açtığım zaman bir süre giriş ekranında bekletiyor ve sonra bilgisayar yeniden başlıyor bu sorunu bir türlü çözemedim en az 10-15 kere silip yüklemişimdir oyunu vanguardı falan da hep kaldırdım fakat olmadı. Format attım yine olmadı ne yapabilirim önceden oynayabiliyordum.
Vanguard'ı kaldırıp tekrar yüklemeyi denedin mi?

Muhtemelen sürücülerle ilgili bir sorundur. Başka bir oyunda böyle bir sorun yaşıyormusun?

Valorant bu sıralar problemli 2 gündür oynayamıyorum. Açmaya çalıştığım zaman windows problem reporting spamlanıyor pc elden gidiyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.

Sürücülerini güncellemeyi dene. Olmadı Format denersin en kötü.
Sürücülerin hepsi güncel ve zamanında format ta attım ne sebep oluyor bilmiyorum kafayı yemek üzereyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vanguardı son kere tekrar yükliycem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,068
Üyeler
183,943
Son üye
Emirhanx016
Geri