KULAKLIK ALACAĞIM ÖNERİRMİSİNİZ

Reaksiyon skoru
24
Bütçe
800
Arkadaşlar cloud 2 aldım fakat micini beğenmedim o yüzden iade ettim 700 - 800 tl civarı daha iyi bi kulaklık önerebilir misiniz mici iyi olan ve ses kalitesi de iyi olan

Bütçeni biraz arttırıp Steelseries Arctis 5 alabilirsin 2019 un başı gibi almıştım hiçbir sıkıntısını görmedim şuana kadar. Mikrofonu da çok kaliteli.

Arkadaşlar cloud 2 aldım fakat micini beğenmedim o yüzden iade ettim 700 - 800 TL civarı daha iyi bi kulaklık önerebilir misiniz mici iyi olan ve ses kalitesi de iyi olan
1.5 yıldır ortalama Steelseries Arctis 3 2019 Edition kullanıyorum. Mikrofon olarak gayet güzel bir mikrofona sahip. Ses kalitesi olarak müzik dinlemeye %40 yönelikse %60'ı oyuna yönelik bunu bu şekilde açıklayabilirim. Kablo uzunluğu gayet iyi. Windows Sonic 7.1 bulunuyor. Tavsiye edebilirim.

Bütçeni biraz arttırıp Steelseries Arctis 5 alabilirsin 2019 un başı gibi almıştım hiçbir sıkıntısını görmedim şuana kadar. Mikrofonu da çok kaliteli.
Tabi ben aldığım dönemde 550 mi neydi fiyatı tam hatırlamıyorum

Corsair void pro ve ya elite nasıl
Yakın zamanda arkadaşım satın aldı itopya üzerinden hoşuna gitti ama indirime girmesini bekle indirimde 700 TL'ye düşüyor.Şuan senin için en mantıklı Void Pro veya Arctis 3 olur.Mikrofonu çok kaliteli olsun diyorsan Arctis 3 almak daha mantıklı. Ben Arctis 3 veya 5 ten yanayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri