omerb.gzck
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 362
valla ne diyeilm bened okula gittim birinden grip kaptım eve geldim sıkıntılı bir durumPu(!) Aynı şekilde tepki verdim hocam öğrenince
valla ne diyeilm bened okula gittim birinden grip kaptım eve geldim sıkıntılı bir durumPu(!) Aynı şekilde tepki verdim hocam öğrenince
İyi yönünden bakalım Mayıs Haziran Temmuz Ağustos bizim.Büyük ihtimalle 29 nisan -1 Mayıs haftası yaparlar hocam
Geçmiş olsunvalla ne diyeilm bened okula gittim birinden grip kaptım eve geldim sıkıntılı bir durum
eyw saolGeçmiş olsun
Beynim: Beyler ban müsade ben yanıyorumİyi yönünden bakalım Mayıs Haziran Temmuz Ağustos bizim.
alabilecek miyizTaktir teşekkür veya karne verilecekmi?
MEb toplantı da bunun hazırlığın yapıyor hocam2. sınavlar bitiyor bizim. hocalar 3. sınavların %90 olacak dedi.
Hocamın dediği gibi verilecek de alabilecekmiyozalabilecek miyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anlatmaya Gerek Yok Full + Full Açık Uçlu
Milli eğitim bakanlığı yazıları ve yapılan toplantılarKaynak var mı?
Yıkılmadım ayaktayım dertlerimleee baş başaaayımpazartesi açıklama gelir diye bekliyorum gelmezse çalışmaya başlarım
Şarkı mahzun reisin doğumundan başlamış az ilerleyinMilli eğitim bakanlığı yazıları ve yapılan toplantılar
Yıkılmadım ayaktayım dertlerimleee baş başaaayım
Anlık moodum ektedir
Kaynak?Evet 1. Sınavları olduk 2.Leri De Nisanda olucaz(kesin bilgi millî eğitim yazısında yaziyor)