Sınıftan Bir Kişi Yaptığım Karışımı İçmiş! Ölmez Değil mi?

Allah akıl fikir versin.

BÜYÜK ihtimal konu dikkat çekme amaçlı açılmış. Troll ise hoş bişey deyil. (troll değilse sıkıntı yok)
Kanka vallaha trol değil kız gerçekten içti videosu da var bişey olurmu diye konuyu açtım çoğu kisi troll zannetti başlığa "ölür mü" diye yazmamım sebebi konuyu daha çok kişinin görmesi ve daha çok cevap alabilmekti.

Deterjanın o kümede ne işi var kardeşim?

ayrıca kız bruh olmadan hastahaneye götürün bence. En fazla zehirlenir ama zehirlenmenin nasıl bir şey olduğunu biliyorum gerçekten acı verici bir şey söylede gitsin midesini yıkatsın.

Kanka vallaha trol değil kız gerçekten içti videosu da var bişey olurmu diye konuyu açtım çoğu kisi troll zannetti başlığa "ölür mü" diye yazmamım sebebi konuyu daha çok kişinin görmesi ve daha çok cevap alabilmekti.
kanka troll değil ise sıkıntı yok. Ama bence hastaneye falan gitmesi lazım. Büyük ihtimal midesini yıkarlar bişey olmaz ama erken git bence beklme.

Hadi kızı doktora götürdün doktora ne diyeceksin doktor sana soracak ne oldu buna diye
sen maden suyu, bal, ayçiçek yağı, çiğ yumurta ve deterjan ile bir iksir yaptım o iksiri içti diyeceksin herhalde

Yıkattırsın mideyi ***** mıymış o da vallahi tam komedi ya.

zaten bunu çözecek yetkili kurumda forum, ailesine haber verin arasın hastaneyi kardeşim saçma saçma iş yapıyorsunuz burda sağlık çözümü mü arıyorsunuz söylesin anasına babasına gitsin midesini yıkasınlar sizde zılgıtınızı yiyin oturun aşşşa

Arkadaşlar öylesine bir karışım sallamıştım sınıftan bir kız içmiş bir şey olur mu?
Aşağıya ss lerim bırakıyorum (malzemeleri yazan benim)
merak ettim hocam artık ölürse yazarsınız.

Geri