Neler Yeni

Sınıftan Bir Kişi Yaptığım Karışımı İçmiş! Ölmez Değil mi?

İsimyok08

80+ Bronze
Allah akıl fikir versin.

VorleN

80+ Silver
BÜYÜK ihtimal konu dikkat çekme amaçlı açılmış. Troll ise hoş bişey deyil. (troll değilse sıkıntı yok)
Kanka vallaha trol değil kız gerçekten içti videosu da var bişey olurmu diye konuyu açtım çoğu kisi troll zannetti başlığa "ölür mü" diye yazmamım sebebi konuyu daha çok kişinin görmesi ve daha çok cevap alabilmekti.

Techno08

80+ Gold
Deterjanın o kümede ne işi var kardeşim?

ayrıca kız bruh olmadan hastahaneye götürün bence. En fazla zehirlenir ama zehirlenmenin nasıl bir şey olduğunu biliyorum gerçekten acı verici bir şey söylede gitsin midesini yıkatsın.

2mApoo

80+ Silver
Kanka vallaha trol değil kız gerçekten içti videosu da var bişey olurmu diye konuyu açtım çoğu kisi troll zannetti başlığa "ölür mü" diye yazmamım sebebi konuyu daha çok kişinin görmesi ve daha çok cevap alabilmekti.
kanka troll değil ise sıkıntı yok. Ama bence hastaneye falan gitmesi lazım. Büyük ihtimal midesini yıkarlar bişey olmaz ama erken git bence beklme.

En İyi Cevap
1
Hadi kızı doktora götürdün doktora ne diyeceksin doktor sana soracak ne oldu buna diye
sen maden suyu, bal, ayçiçek yağı, çiğ yumurta ve deterjan ile bir iksir yaptım o iksiri içti diyeceksin herhalde

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,640
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Yıkattırsın mideyi ***** mıymış o da vallahi tam komedi ya.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
zaten bunu çözecek yetkili kurumda forum, ailesine haber verin arasın hastaneyi kardeşim saçma saçma iş yapıyorsunuz burda sağlık çözümü mü arıyorsunuz söylesin anasına babasına gitsin midesini yıkasınlar sizde zılgıtınızı yiyin oturun aşşşa

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
Arkadaşlar öylesine bir karışım sallamıştım sınıftan bir kız içmiş bir şey olur mu?
Aşağıya ss lerim bırakıyorum (malzemeleri yazan benim)
merak ettim hocam artık ölürse yazarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,121
Üyeler
160,952
Son üye
erner
Top Bottom